• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu yarışma düzenlendi. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada katilmanizi bekliyoruz...
  • ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Alıntı JosTeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sekilde gelirsen bana bende sana Tanışma Bölümüne geçip Hatırladım derim

Aslann sana gelince Sen yokken biz bölümdaş bile olduk @nazenin ile ) sen çok sey kaçırdın :
Bölümdaştan kastınız ?

Bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum açıkçası.

Ben Seninle Uğrasırken Bu tarz bana gelirsen. Ters yaptığını anlarım güzel kardeşim Dediğin gibi daha birbirimizi tanımıyoruz. İnan aktif olarak yeni görüyor olabilirsin ama Kayıt tarihime bakarsan ne kadar eski olduğumu görebilirsin. Sadece İzleyen Bir yapıya sahip olduğum için görememen doğal.

Ayrıca o yazdıgım yazı bile espiri seklinde yazılmıstır.. Sonundaki smileden ve aslan parcası diyerek samimiyetimden anlayabilirsin :)

Eğer Sana karşı Bir kusurum olduysa Yine de Affola kardeşim. Benlik Bir sıkıntı yok.

Benlik bir sıkıntı da yok orada ben bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum derken bence şu ana kadar beraber güzel şeyler yaptık manasındaydı aynı zamanda smile çok kullanan biriyim bir mesajımda smile kullanmadım diye

edit:Aslann Sende hep bir bozma modu gördüm aslan parcası

denilecek birisi olduğumu düşünmüyorum.Sende 1 mesajım katı veya sert ya da smile kullanmadım diye bu şekilde yazarsan bana da sert gelir açıkçası.Bende eski bir üyeyim ama tarih burada çok önemli değil köklü bir geçmişi olanların dışında.

Demem o ki kimseyi kırmak incitmek istemem bozmak da bunun içinde bir insanı tanımadan yorumlarda bulunmayalım heleki 1 mesaja bakarak.Şu an ben senin 1 mesajına bakıp kötü düşünmüyorum geldiğinden beri seni eğlenceli biri olarak düşünüyordum hala öyle düşünüyorum.

Ben Benim Yazdığım Smileden bahsetmistim. O yazıyı Ciddi olarak yazmıs olsaydım inan o sekilde yazmazdım..

Ayrıca belirttiğim gibi Samimiyet göstergesi olarak aslan parcası diye ihtap ettim. Ve cümlenin sonundada Eglenmesini bilmek gerekir diye not düstüm bunuda eglendiğimi belirtmek için söyledim.

Ayrıca üyelik konusuna gelince sen yeni üyesin diye belirttiğin için bir açıklama gereği duydum yoksa Haddime değildir böbürlenmek.

Sen Cümledeki Ana fikri Cıkartamadığından mevzu buralara kadar gelmis bulunmakta :) Farklı bir şekilde ifade etsem bu sekilde ılımlı olmam güzel kardeşim. İstersen Yazıları Tekrar Tekrar oku Varsa Sana karşı bir yanlışım Küçüğümde olsan senden özür diliyorum.. Bu konununda Bu boyutlara geldiğinden dolayıda üzgünüm. Vermis olduğum rahatsızlıktan dolayıda Cerez Forumdan özür dilerim

Ben Benim Yazdığım Smileden bahsetmistim. O yazıyı Ciddi olarak yazmıs olsaydım inan o sekilde yazmazdım..

Ayrıca belirttiğim gibi Samimiyet göstergesi olarak aslan parcası diye ihtap ettim. Ve cümlenin sonundada Eglenmesini bilmek gerekir diye not düstüm bunuda eglendiğimi belirtmek için söyledim.

Ayrıca üyelik konusuna gelince sen yeni üyesin diye belirttiğin için bir açıklama gereği duydum yoksa Haddime değildir böbürlenmek.

Sen Cümledeki Ana fikri Cıkartamadığından mevzu buralara kadar gelmis bulunmakta :) Farklı bir şekilde ifade etsem bu sekilde ılımlı olmam güzel kardeşim. İstersen Yazıları Tekrar Tekrar oku Varsa Sana karşı bir yanlışım Küçüğümde olsan senden özür diliyorum.. Bu konununda Bu boyutlara geldiğinden dolayıda üzgünüm. Vermis olduğum rahatsızlıktan dolayıda Cerez Forumdan özür dilerim

Smileden kastım oraya :D koyaydım mesaj sana sert gelmezdi.En iyisi konuyu kapatalım ve zamana bırakalım çünkü ikimizde derdimizi pek anlatamadık sanırım.

İkimizinde mesajları birbirimize sert gelmiş sana iyi akşamlar zamanla tanışırız ve birbirimizin ne demek istediğini daha iyi anlarız sanırım.

Geri