aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,531 yaren* dediki: kahve derken ??? neler oluyor paşaa biz yokkene ziyafetmi çekiyorsun çereze adammı kayırıyon sen Genişletmek için tıklayın... Valla neler dönüyor akşamları bilsen O da buralarda >>> https://www.cerezforum.com/konu/kahve-zamani-kahveler-geldi.76856/page-57
yaren* dediki: kahve derken ??? neler oluyor paşaa biz yokkene ziyafetmi çekiyorsun çereze adammı kayırıyon sen Genişletmek için tıklayın... Valla neler dönüyor akşamları bilsen O da buralarda >>> https://www.cerezforum.com/konu/kahve-zamani-kahveler-geldi.76856/page-57
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,532 dderya dediki: Ooo superr aslann sana ücretliymis aga Genişletmek için tıklayın... aga değiştirdim onu herkese 1000 ödeyen alır paşa paşa
dderya dediki: Ooo superr aslann sana ücretliymis aga Genişletmek için tıklayın... aga değiştirdim onu herkese 1000 ödeyen alır paşa paşa
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Ags 2013 #2,533 aslann dediki: aga değiştirdim onu herkese 1000 ödeyen alır paşa paşa Genişletmek için tıklayın... Ben kola sevmiyordum zaten siz icin
aslann dediki: aga değiştirdim onu herkese 1000 ödeyen alır paşa paşa Genişletmek için tıklayın... Ben kola sevmiyordum zaten siz icin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ags 2013 #2,534 aslann dediki: Ayrımcılığa bak öyle bir şey yok değiştirdim sistemi 1000 Genişletmek için tıklayın... bensiz verdiğin onca ziyafetin acısı bu dur daha bitmedi neler olacak neler
aslann dediki: Ayrımcılığa bak öyle bir şey yok değiştirdim sistemi 1000 Genişletmek için tıklayın... bensiz verdiğin onca ziyafetin acısı bu dur daha bitmedi neler olacak neler
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,535 yaren* dediki: bensiz verdiğin onca ziyafetin acısı bu dur daha bitmedi neler olacak neler Genişletmek için tıklayın... Koymaz bize Çerez Erkek Dayanışma Grubunu kurdummu tamam 2 akşam da bir ziyafet oluyor seni de bekleriz
yaren* dediki: bensiz verdiğin onca ziyafetin acısı bu dur daha bitmedi neler olacak neler Genişletmek için tıklayın... Koymaz bize Çerez Erkek Dayanışma Grubunu kurdummu tamam 2 akşam da bir ziyafet oluyor seni de bekleriz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ags 2013 #2,536 bundan sonra paşalıktan erliğe terfi ediyorum seni yıkıl karşımdan
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,537 dderya dediki: Ben kola sevmiyordum zaten siz icin Genişletmek için tıklayın... aga bende olsa içerim en iyi çay,kahve tabi @yaren* börek yapsa yanına Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
dderya dediki: Ben kola sevmiyordum zaten siz icin Genişletmek için tıklayın... aga bende olsa içerim en iyi çay,kahve tabi @yaren* börek yapsa yanına
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,538 yaren* dediki: bundan sonra paşalıktan erliğe terfi ediyorum seni yıkıl karşımdan Genişletmek için tıklayın... Birden bu kadar rütbe kaybı olmaz yanlıştır o bilgiler
yaren* dediki: bundan sonra paşalıktan erliğe terfi ediyorum seni yıkıl karşımdan Genişletmek için tıklayın... Birden bu kadar rütbe kaybı olmaz yanlıştır o bilgiler
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 5 Ags 2013 #2,539 aslann dediki: aga bende olsa içerim en iyi çay,kahve tabi @yaren* börek yapsa yanına Genişletmek için tıklayın... yok sana börek falan.. zaten senin aklına bu börek fikrini kim soktuysa onunlada ayrıca görüşcem Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: aga bende olsa içerim en iyi çay,kahve tabi @yaren* börek yapsa yanına Genişletmek için tıklayın... yok sana börek falan.. zaten senin aklına bu börek fikrini kim soktuysa onunlada ayrıca görüşcem
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 5 Ags 2013 #2,540 yaren* dediki: yok sana börek falan.. zaten senin aklına bu börek fikrini kim soktuysa onunlada ayrıca görüşcem Genişletmek için tıklayın... O da çerez çayda olmuştu ama o zaman vardın hadi bak bu sefer varsın ziyafette
yaren* dediki: yok sana börek falan.. zaten senin aklına bu börek fikrini kim soktuysa onunlada ayrıca görüşcem Genişletmek için tıklayın... O da çerez çayda olmuştu ama o zaman vardın hadi bak bu sefer varsın ziyafette