dderya kOkOşŞ V.I.P 10 Ags 2013 #2,611 aslann dediki: Kabul mü Genişletmek için tıklayın... heey tesekkurler adamım
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Ags 2013 #2,612 yaren* dediki: oyy ablasının paşasııı gitmee ama para yok vermemmm Genişletmek için tıklayın... benim min 2 katından biraz az paran var yokk diyorsun =SS İnternette ne buldum bak Sana yazılmış sanırsam
yaren* dediki: oyy ablasının paşasııı gitmee ama para yok vermemmm Genişletmek için tıklayın... benim min 2 katından biraz az paran var yokk diyorsun =SS İnternette ne buldum bak Sana yazılmış sanırsam
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 10 Ags 2013 #2,613 mihrimah dediki: birileri beni batırarak kendi üste mi çıkmaya çalışıyor ne Genişletmek için tıklayın... Aaa Kesinlikle oyle bir niyetim yok ) Sadece harçlıgımı alma pesindeyim )
mihrimah dediki: birileri beni batırarak kendi üste mi çıkmaya çalışıyor ne Genişletmek için tıklayın... Aaa Kesinlikle oyle bir niyetim yok ) Sadece harçlıgımı alma pesindeyim )
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ags 2013 #2,614 JosTeR dediki: Ya gör iste gör etme bulma dünyası harclık verdiğin @mihrimah ne diyo harçlık vermediğin kücücük veled @JosTeR kafası önünde gidiyo ya ya D Genişletmek için tıklayın... haklısın bak para vermiyorum ama hak veriyorum sana buda bir gelişme mihrimah dediki: para vermiyorsun madem biraz senden konuşmaya devam edelim.mesela gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısı sana gelebilir? yalnız?hala mı? hmmmm Genişletmek için tıklayın... beni evlendirmeyince için rahat etmeyecek senin biliyorum ama çok beklersin ben yalnızlığımla mutluyum Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
JosTeR dediki: Ya gör iste gör etme bulma dünyası harclık verdiğin @mihrimah ne diyo harçlık vermediğin kücücük veled @JosTeR kafası önünde gidiyo ya ya D Genişletmek için tıklayın... haklısın bak para vermiyorum ama hak veriyorum sana buda bir gelişme mihrimah dediki: para vermiyorsun madem biraz senden konuşmaya devam edelim.mesela gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar şarkısı sana gelebilir? yalnız?hala mı? hmmmm Genişletmek için tıklayın... beni evlendirmeyince için rahat etmeyecek senin biliyorum ama çok beklersin ben yalnızlığımla mutluyum
mihrimah turquoise Özel üye 10 Ags 2013 #2,615 JosTeR dediki: Aaa Kesinlikle oyle bir niyetim yok ) Sadece harçlıgımı alma pesindeyim ) Genişletmek için tıklayın... hadi hadii çevir kazı yanmasın.bi daha olmasın hıhh
JosTeR dediki: Aaa Kesinlikle oyle bir niyetim yok ) Sadece harçlıgımı alma pesindeyim ) Genişletmek için tıklayın... hadi hadii çevir kazı yanmasın.bi daha olmasın hıhh
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 10 Ags 2013 #2,616 dderya dediki: heey tesekkurler adamım Genişletmek için tıklayın... Rica ederim Her zaman üyelerimize yardımcı olmak isteriz ama istemeyenler var sanki (@yaren* ) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
dderya dediki: heey tesekkurler adamım Genişletmek için tıklayın... Rica ederim Her zaman üyelerimize yardımcı olmak isteriz ama istemeyenler var sanki (@yaren* )
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 10 Ags 2013 #2,618 mihrimah dediki: hadi hadii çevir kazı yanmasın.bi daha olmasın hıhh Genişletmek için tıklayın... Cevirsek bile işe yaramadı ki Hem harçlıgımızdan olduk hem de Seni üzdük iyi mi
mihrimah dediki: hadi hadii çevir kazı yanmasın.bi daha olmasın hıhh Genişletmek için tıklayın... Cevirsek bile işe yaramadı ki Hem harçlıgımızdan olduk hem de Seni üzdük iyi mi
mihrimah turquoise Özel üye 10 Ags 2013 #2,619 hep aynı bahane geçiniz bu ayakları.kendinden zengini bulamadın deyu mu bu havalar önemli olan iç güzellik bi kerem
hep aynı bahane geçiniz bu ayakları.kendinden zengini bulamadın deyu mu bu havalar önemli olan iç güzellik bi kerem
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Ags 2013 #2,620 aslann dediki: Rica ederim Her zaman üyelerimize yardımcı olmak isteriz ama istemeyenler var sanki (@yaren* ) Genişletmek için tıklayın... JosTeR dediki: Sunu Anladım ki Bana ekmek yok abi Genişletmek için tıklayın... anlamıyorum bu gecenin kurbanı benmiyim neden hepiniz bir oldunuz üzerime geliyorsunuz ki tek buldunuz saldırın bakalım görersiniz siz Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann dediki: Rica ederim Her zaman üyelerimize yardımcı olmak isteriz ama istemeyenler var sanki (@yaren* ) Genişletmek için tıklayın... JosTeR dediki: Sunu Anladım ki Bana ekmek yok abi Genişletmek için tıklayın... anlamıyorum bu gecenin kurbanı benmiyim neden hepiniz bir oldunuz üzerime geliyorsunuz ki tek buldunuz saldırın bakalım görersiniz siz