aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 17 Ags 2013 #2,682 olmamı 1-Klima 2-Evde pineklemek 3-Deniz 4-Buz Banyosu 5-Normal banyo Sende var mı öneriler ?
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 17 Ags 2013 #2,683 aslann dediki: olmamı 1-Klima 2-Evde pineklemek 3-Deniz 4-Buz Banyosu 5-Normal banyo Sende var mı öneriler ? Genişletmek için tıklayın... Normal Banyo Dışındakiler yok desem ) O da Yetersiz kalıyor dersem Kendini at pencereden mi diceksin )
aslann dediki: olmamı 1-Klima 2-Evde pineklemek 3-Deniz 4-Buz Banyosu 5-Normal banyo Sende var mı öneriler ? Genişletmek için tıklayın... Normal Banyo Dışındakiler yok desem ) O da Yetersiz kalıyor dersem Kendini at pencereden mi diceksin )
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 17 Ags 2013 #2,684 JosTeR dediki: Normal Banyo Dışındakiler yok desem ) O da Yetersiz kalıyor dersem Kendini at pencereden mi diceksin ) Genişletmek için tıklayın... Atarsan daha sıcak yerler oluyor atma atma Başka yol bulacaksın artık
JosTeR dediki: Normal Banyo Dışındakiler yok desem ) O da Yetersiz kalıyor dersem Kendini at pencereden mi diceksin ) Genişletmek için tıklayın... Atarsan daha sıcak yerler oluyor atma atma Başka yol bulacaksın artık
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 17 Ags 2013 #2,685 O zaman İçelim @aslann kardeş )) Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 17 Ags 2013 #2,687 Bana eslik etmek istersen eğer Sana da bira acabiliriz )
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 17 Ags 2013 #2,688 izmirli abi yaşımı unuttun mu Ben çay içerek eşlik edeyim
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 17 Ags 2013 #2,689 Yoo Kardeşim unutmadım tabikide ) Soğuk bişiler soylüyelim sana ) cay yakar
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 17 Ags 2013 #2,690 Hımmm o zaman çayın soğuk olanını da yapmışlar onu içerim