• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

CeReZ Sohbet Alanı

• Konuyu açan Konuyu açan Suskun
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Zaten baslamistik son mesajda :)
Kpss calisip geldim okul btti bde bu ckti basima :) kpss yi burdan indirdigim sesli setten calistim kadinin sesiyle uyuyakalmisim :D
Daha iyi ya bilincaltima islemistir :p sende ne var ne yok izmir nasil hayat nasil :)

Zaten baslamistik son mesajda :)
Kpss calisip geldim okul btti bde bu ckti basima :) kpss yi burdan indirdigim sesli setten calistim kadinin sesiyle uyuyakalmisim :D
Daha iyi ya bilincaltima islemistir :p sende ne var ne yok izmir nasil hayat nasil :)

kpss zor is.. basarilar dilerim :) sen de benim gibi biseyler dinleyerek uyuyakalanlardanmissin, ben de radyo tiyatrosu dinleyerek uyurum genelde :D

valla bana gelcek olursak, izmir sicakkkk... benim gunlerim evde geciyor. kafami sinavdan ve tercihlerden uzak tutmaya calisiyorum simdi :P bakalim ins. bu yil olur da diger sene ayni stresi cekmem :D

Sorma biseyde izleyemem uyurum yine halbuki sabaha kadarda nete takilirken direnirim uykuya :D
Ya bnmde ilk yil turizm otelcilik geldi peder yollamadi sevmedi bolumu 2. Yil gelene gittim takma oluyor bi sekilde :) yaa bnde evdeyim gencligimz curuyor lanet sinavlar ölesiceler :d

yasasinnn bu konuda beni anlayabilcek birisi :) o kadar korkuyorum ki sanki kiyamet kopcakmis gibi hissediyorum olmazsa, acikcasi birazcik ta umutsuzum..

amaaaan, bos verelim bu konulari dusunmekten beynim bi hal oldu valla :D

Geri