nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Hzr 2015 #3,051 İns yani Olsun bi zahmet forumun tadı daha bi başka oluyo toplu muhabbetlerde
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Hzr 2015 #3,054 Evet cümlenin sonunda ki lütfeni dikkate alın lütfen )
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Hzr 2015 #3,056 Baktın ki kimseler gelmiyor elimizdeki ile idare edelim diyorsun ) @dderya Sen beni koy bir kenarı Sen neler yapıyorsun Renkli hayatını anlat bana ) bende sana kahve İkram edeyim Tabi icersen Sahurdan önce iyi geliyor tavsiye ederim
Baktın ki kimseler gelmiyor elimizdeki ile idare edelim diyorsun ) @dderya Sen beni koy bir kenarı Sen neler yapıyorsun Renkli hayatını anlat bana ) bende sana kahve İkram edeyim Tabi icersen Sahurdan önce iyi geliyor tavsiye ederim
dderya kOkOşŞ V.I.P 26 Hzr 2015 #3,057 aşkolsun niye öyle diyeyim konuşmayı daha doğrusu gevezeliği çooookk severim Valla beni soracak olursan, tatil günleri yani bütün gün boş boş takılıyorum patates kızarttım falan filan Kahve mi evet evetttt köpüklü olsun bak
aşkolsun niye öyle diyeyim konuşmayı daha doğrusu gevezeliği çooookk severim Valla beni soracak olursan, tatil günleri yani bütün gün boş boş takılıyorum patates kızarttım falan filan Kahve mi evet evetttt köpüklü olsun bak
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Hzr 2015 #3,059 bak o konuda uzmanım ) Makine sağolsun Çok güzel köpüklü kahve yaparım Hazır bekliyor seni buyur al kahve icelim ki 40 yıl hatır kalsın mı derler ) Deniz sezonunu açtın mı ? gitmeyi düsünüyor musun var mı öyle bir plan
bak o konuda uzmanım ) Makine sağolsun Çok güzel köpüklü kahve yaparım Hazır bekliyor seni buyur al kahve icelim ki 40 yıl hatır kalsın mı derler ) Deniz sezonunu açtın mı ? gitmeyi düsünüyor musun var mı öyle bir plan
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 26 Hzr 2015 #3,060 kAşİf dediki: kahveye hayır demem bende valla Genişletmek için tıklayın... Hemen İlave yapıyorum sana da abi Buyursunlar gelsinler
kAşİf dediki: kahveye hayır demem bende valla Genişletmek için tıklayın... Hemen İlave yapıyorum sana da abi Buyursunlar gelsinler