Ethan Aktif 22 Eyl 2017 #3,261 Tamamdir. Peki beni dokunulmaz yapamaz miyiz? Yarin bi gun biri gelip kelebek birakmasin?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #3,262 Ethan dediki: Tamamdir. Peki beni dokunulmaz yapamaz miyiz? Yarin bi gun biri gelip kelebek birakmasin? Genişletmek için tıklayın... Maalesef aslında biz pek başkasına değişiklik yapmıyoruz. Ama aramıza yeni gelen arkadaşlarımız böyle iyilikler yapmayı seviyorlar. Bu arada pembe yakışmış..
Ethan dediki: Tamamdir. Peki beni dokunulmaz yapamaz miyiz? Yarin bi gun biri gelip kelebek birakmasin? Genişletmek için tıklayın... Maalesef aslında biz pek başkasına değişiklik yapmıyoruz. Ama aramıza yeni gelen arkadaşlarımız böyle iyilikler yapmayı seviyorlar. Bu arada pembe yakışmış..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #3,264 Benden şüphelenme. bence @Aslan Parçası yapmıştır
Ethan Aktif 22 Eyl 2017 #3,265 Radyoya benle aslanı çıkarır mısın? Geçme ceylan bu dağlardan seni avlarlar'ı söyleriz. @Aslan Parçası
Radyoya benle aslanı çıkarır mısın? Geçme ceylan bu dağlardan seni avlarlar'ı söyleriz. @Aslan Parçası
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Eyl 2017 #3,266 Ethan dediki: Radyoya benle aslanı çıkarır mısın? Geçme ceylan bu dağlardan seni avlarlar'ı söyleriz. @Aslan Parçası Genişletmek için tıklayın... Bunu da yapmaya yetkim yok.. Ben sıradan bir üyeyim.. Yetkisiz..
Ethan dediki: Radyoya benle aslanı çıkarır mısın? Geçme ceylan bu dağlardan seni avlarlar'ı söyleriz. @Aslan Parçası Genişletmek için tıklayın... Bunu da yapmaya yetkim yok.. Ben sıradan bir üyeyim.. Yetkisiz..
Ethan Aktif 23 Eyl 2017 #3,267 Hmm. Boş bir Word sayfası gibi desene. --- Mesajlar birleştirildi --- Rapunzeliçe ile bir alakan var mı, Kırmızı? @KıRMıZı
Hmm. Boş bir Word sayfası gibi desene. --- Mesajlar birleştirildi --- Rapunzeliçe ile bir alakan var mı, Kırmızı? @KıRMıZı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 23 Eyl 2017 #3,270 Ethan dediki: Hmm. Boş bir Word sayfası gibi desene. --- Mesajlar birleştirildi --- Rapunzeliçe ile bir alakan var mı, Kırmızı? @KıRMıZı Genişletmek için tıklayın... Kırmızı başlıklı kızı tanırım sadece
Ethan dediki: Hmm. Boş bir Word sayfası gibi desene. --- Mesajlar birleştirildi --- Rapunzeliçe ile bir alakan var mı, Kırmızı? @KıRMıZı Genişletmek için tıklayın... Kırmızı başlıklı kızı tanırım sadece