buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Ekm 2017 #3,331 KıRMıZı dediki: Spor herşey değil. Daha önemli şeyler var.. Alınan yaralar.. Kapanmayan yaralar var.. Bi maçta yenilmiş.. Ne çıkar.. Genişletmek için tıklayın... hayırdır noldu?
KıRMıZı dediki: Spor herşey değil. Daha önemli şeyler var.. Alınan yaralar.. Kapanmayan yaralar var.. Bi maçta yenilmiş.. Ne çıkar.. Genişletmek için tıklayın... hayırdır noldu?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ekm 2017 #3,332 buhurdan dediki: hayırdır noldu? Genişletmek için tıklayın... Hiç..
buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Ekm 2017 #3,334 KıRMıZı dediki: Platonik aşkımı gördüm bugün Özlemişim be.. Genişletmek için tıklayın... vay olaylar olaylar diyorsun iyiymiş konuştun mu?
KıRMıZı dediki: Platonik aşkımı gördüm bugün Özlemişim be.. Genişletmek için tıklayın... vay olaylar olaylar diyorsun iyiymiş konuştun mu?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ekm 2017 #3,335 buhurdan dediki: vay olaylar olaylar diyorsun iyiymiş konuştun mu? Genişletmek için tıklayın... Konuşmadım.. Konuşmuyoruz artık..
buhurdan dediki: vay olaylar olaylar diyorsun iyiymiş konuştun mu? Genişletmek için tıklayın... Konuşmadım.. Konuşmuyoruz artık..
buhurdan Özel Üye Özel üye 29 Ekm 2017 #3,336 KıRMıZı dediki: Konuşmadım.. Konuşmuyoruz artık.. Genişletmek için tıklayın... o niye ya?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Ekm 2017 #3,337 buhurdan dediki: o niye ya? Genişletmek için tıklayın... Ayrı dünyaların insanlarıyız
buhurdan Özel Üye Özel üye 30 Ekm 2017 #3,338 KıRMıZı dediki: Ayrı dünyaların insanlarıyız Genişletmek için tıklayın... yine mi o klişeden ölen var ya
KıRMıZı dediki: Ayrı dünyaların insanlarıyız Genişletmek için tıklayın... yine mi o klişeden ölen var ya