halenursen Üye 16 Ksm 2022 #3,501 TheBiber dediki: devam demişsin ama öylece kalmışsın Genişletmek için tıklayın... Ama kimseyi göremiyorum ki karşılıklı olması lasım karışmaca eylemleri
TheBiber dediki: devam demişsin ama öylece kalmışsın Genişletmek için tıklayın... Ama kimseyi göremiyorum ki karşılıklı olması lasım karışmaca eylemleri
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Ags 2023 #3,502 merhaba cerez ailesi nasilsiniz ? bakalim kac kisi yazacak ??
Simurg 😉 Özel üye 20 Ekm 2023 #3,504 İyiyim daha iyi, yaşamı kabullenmenin rahatlatıcı etkisini yeni hissediyorum
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 22 Ekm 2023 #3,505 yine ben yine acı biberlerimle geldim, yine yakacağım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ekm 2023 #3,506 =Marmelat= dediki: Hiç iyi değilim çok yazasım var her yer her şeye Genişletmek için tıklayın... Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın
=Marmelat= dediki: Hiç iyi değilim çok yazasım var her yer her şeye Genişletmek için tıklayın... Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ekm 2023 #3,507 KaderKatibi dediki: Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın Genişletmek için tıklayın... Bir an güzün abla geldi aklima
KaderKatibi dediki: Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın Genişletmek için tıklayın... Bir an güzün abla geldi aklima
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ksm 2023 #3,508 yesim434 dediki: Bir an güzün abla geldi aklima Genişletmek için tıklayın... Yapma ortağım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ksm 2023 #3,509 Arkadaşlar lütfen daha Aktiv olalım davranalım Araya soğukluk girince arkadaşlıkta üşüyor anladınız
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Ags 2024 #3,510 @Hiraa gel buradan yazışalım ️️bizimkiler gelene kadar biz birer fincan kahve daha içelim