KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Ekm 2021 #11 yesim434 dediki: Dedim belki kizacaksiniz sizlerden musade almadan böyle birsey yaptigim icin ama cok sevindim kizmadiginiza ) Genişletmek için tıklayın... Sen ne yapacağını nasıl davranacağını bilirsin ortağım
yesim434 dediki: Dedim belki kizacaksiniz sizlerden musade almadan böyle birsey yaptigim icin ama cok sevindim kizmadiginiza ) Genişletmek için tıklayın... Sen ne yapacağını nasıl davranacağını bilirsin ortağım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ekm 2021 #13 AyLiz dediki: Hiç normal uyuyan yok galiba Genişletmek için tıklayın... ) var dir canisim ya daha bitmedi belkide bayanlar normal uyur bakip görecegiz
AyLiz dediki: Hiç normal uyuyan yok galiba Genişletmek için tıklayın... ) var dir canisim ya daha bitmedi belkide bayanlar normal uyur bakip görecegiz
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Ekm 2021 #14 yesim434 dediki: ) var dir canisim ya daha bitmedi belkide bayanlar normal uyur bakip görecegiz Genişletmek için tıklayın... Hiç ümidim yok ama
yesim434 dediki: ) var dir canisim ya daha bitmedi belkide bayanlar normal uyur bakip görecegiz Genişletmek için tıklayın... Hiç ümidim yok ama