ÇerezDERGİ Sayı 3 Yayında

Yasak Elma Benim sevdiğim mevsimi ve yemekleri seviyosun güzel röportaj ikinizede teşekkürler:)

Suskun ablamada teşekkürler onu tanıkta güzeldi yakından:)

çağlamın eline sağlık,katılımcılarda güzel konularla gelmişler hele karikatüre bayıldım.Çağlanın gerginliği ve heyecanını belli etmeden yenmeye çalıştım ama bu kadarı oldu.Neyse çağlacım bu sayı çıraklıktı ,diğer sayılarda kalfalığını ustalığınıda görürüz inşallah,nede olsa yılda 12 ay var 3 gitti kaldı 9 :)

Harcadigi emek ve zaman icin Cagla´ya,röportaj $iir yazi ve yorumlariyla katki yapan bütün arkada$lara cok te$ekkürler ediyorum:) Cagla arka sayfa´da yaptigin güzelligi unutmucam cok cok te$ekkür ederim:)

Hem @Çağlayağmur hem de içeriğe katkı veren tüm arkadaşlara kocaman teşekkürler. İyi ki varsınız. Her sayıda daha da kaliteli olarak yayın hayatına devam eder inşallah diyelim.

Son düzenleme:
Elinize sağlık arkadaşlar bu sayımızda çok güzel olmuş.
Zaman bulamadığımdan katılamadım...
Bi sonraki sayıda olmak ümidiyle...

Begenmene çok sevindim canım ;;)

@Çağlayağmur ablam çok güzel bi sayı olmuş, eline emeklerine sağlık:)

Gülümmm senin yardımlarını unutmuyorum çok teşekkür ederim usta çırak birlik olup yaptık bu dergiyi;;)

Çok güzel olmuş... Emeğine sağlık... Paylaşımları ile destek veren tüm kalemşörlere de teşekkürler... Nice sayılarda buluşmak dileğiyle...

alemdar desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.

ablacım bu sayıda mükemmel olmuş:)emeği geçen herkeze teşekkürler:)
bu arada biz yanyana güzel durmuşuz:D
Seninde emeklerine sağlık canım.;;) Ayrıca arka kapak resimlerini düzenlemede bana yardımcı olan @YoRuMSuZa çok ama çok teşekkür ediyorum.
Çok beğendim özellikle röportajlar kısmını suskun ve yasak elma çok güzel yanıtlar vermişler keyifle okudum.Ellerine sağlık ablam :)
Kardeşim çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.

Düzenleyen yönetici:
en güzel kısmı röportajdı hepsi ayrı bi güzeldi ama orası daha güzeldi:) bu arada @KıRMıZı cvp benden çıktı:)bileydim senın cvplayacagını cvp vermezdim:(
@-araz- ımmmm canımsın beğenmene çok sevindim;;)

Yasak Elma Benim sevdiğim mevsimi ve yemekleri seviyosun güzel röportaj ikinizede teşekkürler:)

Suskun ablamada teşekkürler onu tanıkta güzeldi yakından:)

@BeReNN canım beğenmene sevindim ;;)

çağlamın eline sağlık,katılımcılarda güzel konularla gelmişler hele karikatüre bayıldım.Çağlanın gerginliği ve heyecanını belli etmeden yenmeye çalıştım ama bu kadarı oldu.Neyse çağlacım bu sayı çıraklıktı ,diğer sayılarda kalfalığını ustalığınıda görürüz inşallah,nede olsa yılda 12 ay var 3 gitti kaldı 9 :)

Ablacığımmmmmmm canımsın. Senin gibi bir ablayı kazanmak beni çok mutlu etti. Yardımların bana cesaret vermelerin için çok ama çok teşekkür ederim ;;)

Harcadigi emek ve zaman icin Cagla´ya,röportaj $iir yazi ve yorumlariyla katki yapan bütün arkada$lara cok te$ekkürler ediyorum:) Cagla arka sayfa´da yaptigin güzelligi unutmucam cok cok te$ekkür ederim:)

@° YaSaK eLMa ° desteğin ve beni kırmayıp röportaj teklifimi kabul ettiğin için ben teşekkür ederim. Ayrıca rica ediyorum hep beraber güzel bir dergi çıkarmış olduk .:)
Hem @Çağlayağmur hem de içeriğe katkı veren tüm arkadaşlara kocaman teşekkürler. İyi ki varsınız. Her sayıda daha da kaliteli olarak yayın hayatına devam eder inşallah diyelim.
@YoRuMSuZ sana teşekkürlerin en kocamanını ediyorum :) Desteğin, cesaretlendirmen için. Sayende Word hakkında bilgim oldu:) Acemi Wordçü oldum :)

Düzenleyen yönetici:
Asil ben sana cok te$ekkür ederim Cagla, öncelikle röportaj teklifi icin ve sonrasinda yaptiklarin icin:) Sen her$eyin en güzel ve iyilerine layiksin:) Sana yardima her zaman hazirim böyle bil olurmu:)

Geri