YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2021 #31 Bu konuda genel istek gelirse açarız hediye özelliğini kavgalara neden olmaz umarım
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Mys 2021 #32 İki günlük şeyin kavgası olmaz bence
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Mys 2021 #33 @YoRuMSuZ senin düzenlemen yüzünden tammm 5 gitti borçlusun ona göre
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2021 #34 KuMRu dediki: @YoRuMSuZ senin düzenlemen yüzünden tammm 5 gitti borçlusun ona göre Genişletmek için tıklayın... Benden de gitti o hangisini kullanalım sorusu ile ilgili içerikleri kaldırınca benden de senden de hatta @yesim434 ten de gitti
KuMRu dediki: @YoRuMSuZ senin düzenlemen yüzünden tammm 5 gitti borçlusun ona göre Genişletmek için tıklayın... Benden de gitti o hangisini kullanalım sorusu ile ilgili içerikleri kaldırınca benden de senden de hatta @yesim434 ten de gitti
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Mys 2021 #35 Bencede hediye edebilelim, herkes beşiktaşli olmali iki gunlugune de olsa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2021 #36 GüLüCüKツ dediki: Bencede hediye edebilelim, herkes beşiktaşli olmali iki gunlugune de olsa Genişletmek için tıklayın... Sen daha kendin için bile alışveriş yapmamışsın
GüLüCüKツ dediki: Bencede hediye edebilelim, herkes beşiktaşli olmali iki gunlugune de olsa Genişletmek için tıklayın... Sen daha kendin için bile alışveriş yapmamışsın
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Mys 2021 #37 YoRuMSuZ dediki: Sen daha kendin için bile alışveriş yapmamışsın Genişletmek için tıklayın... Aaa kim dedi onu
YoRuMSuZ dediki: Sen daha kendin için bile alışveriş yapmamışsın Genişletmek için tıklayın... Aaa kim dedi onu
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Mys 2021 #39 Hediye seçeneği olmalı bence de Ama iki günlük için 100 çok değil mi @YoRuMSuZ 50 olsa olmaz mı ya da süre en azından bir haftaya çıksın
Hediye seçeneği olmalı bence de Ama iki günlük için 100 çok değil mi @YoRuMSuZ 50 olsa olmaz mı ya da süre en azından bir haftaya çıksın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Mys 2021 #40 Yaaa gönül verdiğiniz takımın logosu için para pazarlığı yapılır mı yaaa