Ver gazı ver bir de bana cimri dersiniz herkes benden de cimri dün o kadar ödeme yaptım harcayın daOnu ben de göremiyorum. Ancak forum görünümünde bir farklılık görünce anlayabiliyorum.
Ver gazı ver bir de bana cimri dersiniz herkes benden de cimri dün o kadar ödeme yaptım harcayın daOnu ben de göremiyorum. Ancak forum görünümünde bir farklılık görünce anlayabiliyorum.
Ya senin için para dedi gin nedir ki 1 hafta icinde köşeyi dönersinEpey bir harcama yaptım dünde yarışma birincilerine ödedim bu vesileyle forumda ile yapılacaklar reklamını da yaptım artık bana uzun süre dokunmasınz
postbit rengini aldım nasıl aktif edebilirim açıklarmısınBilindiği üzere geçen yıldan itibaren > TL değişimine son vermiştik. O halde neden 'lerimizi doya doya harcamıyoruzki?
Dükkanımız her zamanki gibi bütün düzeni ve sorunsuz alışveriş ortamı ile sizleri beklemekte. Örneğin forumda farklı görünmek için benim günlük olarak satın aldığım tüm mesajlarda geçerli ve renklerini kendiniz ayarlayabileceğiniz bir postbit rengi sizi herkesten farklı gösterecektir.
Ya da @Lelis 'in konusunu öne çıkarmak bölümde konunun hemen dikkat çekmesi için yaptığı alışveriş. Hadi görelim leri forum rengarenk olsun (derim ben)
Alışverişi tamamladım ID istiyorOtomatik olarak aktif olur zaten @KaderKatibi sadece rengi belirliyoruz renk paletinden seçerek.
Profiline girdiğinde Alışveriş adlı bir sekme vardır. Satın alınan ürünler burada görünür. Ama senin bir tamamlanmış alışverişin görünmüyor muhtemelen alışveriş tamamlanmayıp sepette unutuldu ürün.