DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 7 Mrt 2016 #22 Rastgele. EMİ. ( Emeklerinden dolayı, katılımcıları ayrı ayrı tebrik ederim. Onlar zaten katılarak kazandılar )
Rastgele. EMİ. ( Emeklerinden dolayı, katılımcıları ayrı ayrı tebrik ederim. Onlar zaten katılarak kazandılar )
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 9 Mrt 2016 #24 sevgili dostlar birazdan yarışma birincisini açıklıyacam kimse biyere kaybolmasın
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 9 Mrt 2016 #26 Ve oylama bitti Yarışma birincisi 4 nolu resim Yarışma ikincisi 5 nolu resim Yarışma üçüncüsü 7 nolu resim Dereceye girenleri açıklamadan önce sizlerden tahmin almak istiyorum.Bakalım forumda kim kimi ne kadar tanıyor
Ve oylama bitti Yarışma birincisi 4 nolu resim Yarışma ikincisi 5 nolu resim Yarışma üçüncüsü 7 nolu resim Dereceye girenleri açıklamadan önce sizlerden tahmin almak istiyorum.Bakalım forumda kim kimi ne kadar tanıyor
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 9 Mrt 2016 #27 4. resimde kedi var kesin @dderya diğerlerini tahmin edemedim
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 9 Mrt 2016 #29 Papatya dediki: Oduller neydi Genişletmek için tıklayın... Birinciye 500 İkinciye 300 Üçüncüye 200 Çeyrek altın pardon
Papatya dediki: Oduller neydi Genişletmek için tıklayın... Birinciye 500 İkinciye 300 Üçüncüye 200 Çeyrek altın pardon