çılgınım_www Forum Tutkunu 16 Ekm 2007 #11 çok karizma olmuş cerezforum ama oralar çılgınsız olmaski ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Mrt 2014 #14 Çerezforum adını dağlara yazdığımız zamanlardan... Nostalji
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 28 Mrt 2014 #15 Nerdeydim ben neden böyle geç tanıştım ?
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 28 Mrt 2014 #17 YoRuMSuZ dediki: Çerezforum adını dağlara yazdığımız zamanlardan... Nostalji Genişletmek için tıklayın... 7 senelik konuyu hortlattın ya Helal olsun sana büyüksün
YoRuMSuZ dediki: Çerezforum adını dağlara yazdığımız zamanlardan... Nostalji Genişletmek için tıklayın... 7 senelik konuyu hortlattın ya Helal olsun sana büyüksün
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Mrt 2014 #18 Sentinus dediki: 7 senelik konuyu hortlattın ya Helal olsun sana büyüksün Genişletmek için tıklayın... Bir nedeni vardı bunun, ayrıca bunda olumsuz bişey yok demi
Sentinus dediki: 7 senelik konuyu hortlattın ya Helal olsun sana büyüksün Genişletmek için tıklayın... Bir nedeni vardı bunun, ayrıca bunda olumsuz bişey yok demi
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 28 Mrt 2014 #19 YoRuMSuZ dediki: Bir nedeni vardı bunun, ayrıca bunda olumsuz bişey yok demi Genişletmek için tıklayın... Olumsuzluktan değil yahu. Üzerinden uzun zaman geçmiş bir konuyu gündeme taşıma azmine saygı duyduğumu belirttim sadece. Bir nedeni var diyorsan da doğrudur. Bir bildiğin vardır yapmışsındır.
YoRuMSuZ dediki: Bir nedeni vardı bunun, ayrıca bunda olumsuz bişey yok demi Genişletmek için tıklayın... Olumsuzluktan değil yahu. Üzerinden uzun zaman geçmiş bir konuyu gündeme taşıma azmine saygı duyduğumu belirttim sadece. Bir nedeni var diyorsan da doğrudur. Bir bildiğin vardır yapmışsındır.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Mrt 2014 #20 Ne azmi kardeşim ya linkleri düzeltiyorum kırık link bildiriminden ve yazıyorum Keşke forumda herkes eski de olsa konuları hortlatsa rastladıkça...
Ne azmi kardeşim ya linkleri düzeltiyorum kırık link bildiriminden ve yazıyorum Keşke forumda herkes eski de olsa konuları hortlatsa rastladıkça...