yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Şbt 2023 #32 DELİBALTA Muharrem dediki: Ek dosyayı görüntüle 86068 Genişletmek için tıklayın... Insallah bu bagislar yerlerine ulasirr tek dilegim
DELİBALTA Muharrem dediki: Ek dosyayı görüntüle 86068 Genişletmek için tıklayın... Insallah bu bagislar yerlerine ulasirr tek dilegim
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 16 Şbt 2023 #33 yesim434 dediki: Insallah bu bagislar yerlerine ulasirr tek dilegim Genişletmek için tıklayın... İnşallah...
yesim434 dediki: Insallah bu bagislar yerlerine ulasirr tek dilegim Genişletmek için tıklayın... İnşallah...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Şbt 2023 #35 ben eksilerdeyim hepsini bagisladim birde borc yaptim elimden gelse daha fazla yollarim gecerli olarak lerin her konuda artirilmasi taraftariyim ne kadar emek o kadar ve bi okadarda yardim ne dersiniz beğeniler paylasimlar yeni konular bunlarda arttirilsin bence
ben eksilerdeyim hepsini bagisladim birde borc yaptim elimden gelse daha fazla yollarim gecerli olarak lerin her konuda artirilmasi taraftariyim ne kadar emek o kadar ve bi okadarda yardim ne dersiniz beğeniler paylasimlar yeni konular bunlarda arttirilsin bence
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Şbt 2023 #36 @YoRuMSuZ canom bak bu konuda @yilmaz27 haklı her konudan kazanilsin. Yeni oranlar değişebilir. Örneğin :beğeniler 4 olabilir oyunlarda 2 . Birini n takibinden çıkıldığında eksilmesin mesela. kolay kazanılmıyor demi ama
@YoRuMSuZ canom bak bu konuda @yilmaz27 haklı her konudan kazanilsin. Yeni oranlar değişebilir. Örneğin :beğeniler 4 olabilir oyunlarda 2 . Birini n takibinden çıkıldığında eksilmesin mesela. kolay kazanılmıyor demi ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Şbt 2023 #37 Bakalım birkaç tane daha ek kazanma alternatifi ekleyebiliriz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Şbt 2023 #38 YoRuMSuZ dediki: Bakalım birkaç tane daha ek kazanma alternatifi ekleyebiliriz Genişletmek için tıklayın... Mesala ne gibi ))
YoRuMSuZ dediki: Bakalım birkaç tane daha ek kazanma alternatifi ekleyebiliriz Genişletmek için tıklayın... Mesala ne gibi ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Şbt 2023 #39 @YoRuMSuZ yaptığın yardımı için teşekkür ederim. Allahım bir daha böyle yıkıcı doğal afetlerden ülkemizi halkımızı korusun
@YoRuMSuZ yaptığın yardımı için teşekkür ederim. Allahım bir daha böyle yıkıcı doğal afetlerden ülkemizi halkımızı korusun