• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Cerezforum Ailesine..

KıRMıZı

TeK BaşıNa CUMHURİYET
V.I.P
Sevgili cerezforum sakinleri....

4 yili askin suredir..bu forumdayim..dalga amacli girdigim bu yerde bu kadar uzun sure kalacagim...burayi bu kadar cok sevecegim aklima gelmezdi...ama simdi bakiyorumda zAnan ne,kadar cabuk akip gecmis...neler neler yasamisim...hatta reelden bir cok kisiyle gorusmusum..ilk anlarimda biri dese dalgami geciyorsun derdim ama zamnla hersey yasaniyor...

Tabi bu kadar uzun kalinca bi yerde hep mutlu anilar koyamuyorsun kenara...tabiki bu kadar baglanip sevdigim yerde bn mutsuzdum diyemem...ama kirdigim kirildigim anlarda olmadi degil...bazen sinir aniyla neler neler soyledim...insan kirinca...kizinca...dildede kemik yok...hepten yakip yikiyor...hakli anlarimda haksiz oldugum anlarimda...icimde sokup atamadigim kirginliklarimda oldu...herseye ragmen burayi burdaki tanidigim herkesi seviyorum...bnde herkesin ayri ayri yeri var...

Kitapligimda yer alan ucurtma avcisina baktikca..iyiki o gun bu aileye girmisim diyorum...ucurtma avcisi her zamn bnm kitapligimda yer alicak bn her nerde olursam o orda kdndine bir yer bulacak...ve bn ona her baktigimda her ne yasarsam yasayayim her nerde olursa olayim..cerezforum iyiki varsin dicem..

Kisacasi cerezforum sakinleri bn sizi hepinizi ayri ayri seviyorum...bilerek veya bilmeyerek kalbini kirdigim...hakkinda kizginlikla yanlis bisi soyledigim herkesten cok ozurdiliyorum...beni affedin...ve hakkinizi helal edin...eger bnm varsa bi hakkim helal olsun...Allah (c.c) hepinizi cokk mutlu huzurlu etsin..(amin)

Biyere gidiyorum..forumdan ayriliyorum..havasi oldu biraz ama icimden geldi yazdim...sevinmeyin hala burdayim bi yere gittigim yok..

Gidiyorum desen zaten nereye bırakmıyorum diyecektim ki, zaten gitmiyormuşsun dememe gerek kalmadı:)
Sende iyiki varsın canım ya. Biz hepimiz bir bütünüz ve bölünemeyiz diyorum ve aklından gitmek hiç geçmesin diyerekten noktalıyorum:)

Okumaya başladığımda ben de öyle bir hava sezdim ki değilmiş. Hatta tamamını okumadan neredeyse yorum yazacaktım :) Hayat belki de böyle güzeldir Kırmızı. Kırgınlıklara kötü birşeymiş gibi bakmamak lazım. Bazen aradaki bağları kuvvetlendirme nedeni bile olabilir. Yürünülen yolda engeller varsa ulaştığın yer daha değerlidir. Hayat o kadar test ediyo ki bazen değer miydi demeden edemiyor insan. İşte sırf bu yüzden her zaman uygulayamasam da tepkilerimi en az 1 saat sonra vermeye çalışıyorum, kimi zaman 24 saate kadar erteliyorum artık... Önemli kapıyı aralık bırakabilmek bazen çıkıp giderken, pişmanlık eğer geri döndürmüşse kapı duvar olmasın diye...

Güzel yazıydı ya sevdim...

evet cok guel bir yazi dizisi olmus semra emegine yüregine saglikk...

bir yemegin tuza insanin suya ihtiyaci nasil oluyorsa biz insanlarinda tartismaya ihtiyac duya biliyoruz ama insan kimle tartisir bagirir cagirir yine en sevdikleri ile burdaki ufak tefek tartismalar gayet dogal ve normal cünkü gercek bir AILE forumu nasil bir ailede tartismalar yasaniyorsa burda neden olmasin ki ve önemli olan sonuc yine herseye ragmen bir arada olmak ve saygi sevgi ve AILE = CEREZFORUM AILESI

İster inanın ister inanmayın yazıyı okumaya başladıktan 20 sn. gibi duygulanmaya başladım...

ÇeReZFoRuM AiLeSi

İçindeki düşünceleri, olduğu gibi aktarman çok hoş olmuş. İnsan zaman zaman duygu sağanağına tutulur, bu durumda da tüm güzel sözler dile gelir söylenir. Sende bunu yapmışsın. İyi ki de yazmışsın. Burada ki tüm kalemşorler bir birinden değerli... Sende o değerleri çok güzel taşıyan ve hak eden bir kalemşor sün. Duygularını paylaştığın için teşekkürler. Hep öyle kal. EMİ.

Son düzenleme:

Sen olmasan abla denirmi hiçe
En sevimli hallerin vardır bize
Mutluluğun enerjinin sevince
Rengareng dönüştüğü bir yerde
Ailedir çerez forum her yerde

Semra Ablam Duygular bazen içindekini ifade etmek ister fakat kelimeler yetersiz kalır insanın dilinin döndüğünce belki kaleminin yazdığınca kendini ortaya koyuşudur bazen kırgınlığın bazende sevincin ifadesidir hayat realde olduğu gibi sanaldada yaşanıyor hele bunca içten bir ailen varken .. sanmaki yanlızlık çeker yaşarsın seni bu düşünceye iten her neyse .. Biz Her Zaman yanındayız ve senleyiz ... Ablam ....Çerez Ailesi Büyük Bir Aile Ferdleri Bizleriz .. Ablamızın Üzülmesini Asla İtemeyiz .. Saygılar kerdeşin Ali Avcı

İlk önce nereye gidiyor diye hemen düşünmeye başladım,sonunda fazlasıyla yanıldım:)
kırmızı çerezailesi sensiz olmaz,iyi ki burdasın:))

Geri