RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Mys 2012 #11 Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kankam ..Korkuttun beni anah dedim nere gidiyorrr...=BB..Hoş bırakmazdım da.. neyse mutlu son oldu sevindim gitme bir yere ..
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kankam ..Korkuttun beni anah dedim nere gidiyorrr...=BB..Hoş bırakmazdım da.. neyse mutlu son oldu sevindim gitme bir yere ..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Mys 2012 #13 RUZG4R dediki: Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kankam ..Korkuttun beni anah dedim nere gidiyorrr...=BB..Hoş bırakmazdım da.. neyse mutlu son oldu sevindim gitme bir yere .. Genişletmek için tıklayın... tesekkurler kankam iyiki varsin..
RUZG4R dediki: Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın kankam ..Korkuttun beni anah dedim nere gidiyorrr...=BB..Hoş bırakmazdım da.. neyse mutlu son oldu sevindim gitme bir yere .. Genişletmek için tıklayın... tesekkurler kankam iyiki varsin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ock 2017 #15 buhurdan dediki: vay be çok duygulandım Genişletmek için tıklayın... Yaa ben yazınca böyle duygulu yazıyorum
buhurdan dediki: vay be çok duygulandım Genişletmek için tıklayın... Yaa ben yazınca böyle duygulu yazıyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Nsn 2019 #16 Ve 11. Yıl.. Zaman gerçekten acımasız.. Bu kadar hızlı geçilmez ki.. Az ağırdan alır kendini... Çerezforum da yaşlanmışım ya ben...
Ve 11. Yıl.. Zaman gerçekten acımasız.. Bu kadar hızlı geçilmez ki.. Az ağırdan alır kendini... Çerezforum da yaşlanmışım ya ben...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Nsn 2019 #17 Benimde 13. Yilim. Yaşlanip yazmaya mecalimiz kalmayana kadar devam ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Nsn 2019 #18 7 yıl da ben ? nice yıllara hep birlikte daha da büyüsün ailemiz inşallah ?