BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Ock 2022 #2 eşim vermesede ben giderim..o kadar benim için ödeyenin arkada neleri vardır..yine kendimi feda ettim ahh bu ben ahh
eşim vermesede ben giderim..o kadar benim için ödeyenin arkada neleri vardır..yine kendimi feda ettim ahh bu ben ahh
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 24 Ock 2022 #3 al senin olsun derim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ock 2022 #4 vEzİr dediki: eşim vermesede ben giderim..o kadar benim için ödeyenin arkada neleri vardır..yine kendimi feda ettim ahh bu ben ahh Genişletmek için tıklayın... Bir Erkek bunu diyorsa Asi Kız dediki: al senin olsun derim Genişletmek için tıklayın... Al Bendende okadar
vEzİr dediki: eşim vermesede ben giderim..o kadar benim için ödeyenin arkada neleri vardır..yine kendimi feda ettim ahh bu ben ahh Genişletmek için tıklayın... Bir Erkek bunu diyorsa Asi Kız dediki: al senin olsun derim Genişletmek için tıklayın... Al Bendende okadar
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Ock 2022 #5 yesim434 dediki: Bir Erkek bunu diyorsa Al Bendende okadar Genişletmek için tıklayın... ciddiye almadınız inşşallah..D
yesim434 dediki: Bir Erkek bunu diyorsa Al Bendende okadar Genişletmek için tıklayın... ciddiye almadınız inşşallah..D
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 25 Ock 2022 #8 Vermem diyen varsa dürüstlüğünü sorgularım. Verir tabi yaa
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Ock 2022 #9 )) hani bizim cerezForum bayanlari )) hele bakin beyler nediyor Not Ben hic birsey istemiyorum yukarida yazilanlar isteyene bedavadan veririm birde üste para )))
)) hani bizim cerezForum bayanlari )) hele bakin beyler nediyor Not Ben hic birsey istemiyorum yukarida yazilanlar isteyene bedavadan veririm birde üste para )))