yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Hzr 2022 #11 bazi kadinlar kocalarini hediye bile eder
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 25 Hzr 2022 #12 Ben cok kararsız kaldım yaaa kocamdan da vazgeçemiyorum ama seçeneklerde ver gitsin diyo az daha düşüneyim ben en iyisi
Ben cok kararsız kaldım yaaa kocamdan da vazgeçemiyorum ama seçeneklerde ver gitsin diyo az daha düşüneyim ben en iyisi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 26 Hzr 2022 #13 Doların bu kadar değerlendiği bir döneme vermeyecek birini tanımıyorum vermem diyen yalan söyler o kadar
Doların bu kadar değerlendiği bir döneme vermeyecek birini tanımıyorum vermem diyen yalan söyler o kadar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Ksm 2023 #14 ) nedense bu konuyu aktif etmek istedim yine ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Ksm 2023 #16 yesim434 dediki: ) nedense bu konuyu aktif etmek istedim yine )) Genişletmek için tıklayın... anlasildi sana daha teklif gelmemis sende hediye et
yesim434 dediki: ) nedense bu konuyu aktif etmek istedim yine )) Genişletmek için tıklayın... anlasildi sana daha teklif gelmemis sende hediye et