░C░e░r░e░z░f░o░r░u░m░ ░B░i░r░ ░A░s░k░t░i░r░
´ *•.¸♥¸.•** Cerez **•.¸♥¸.•*´
Merhaba uzaktaki YÜREK....!!
Uzatsam elimi tutarmısın ?
Açsam YÜREĞİM'i sevgiyle.......
Bir ümit bir özlem dolu KALP al desem alırmısın ?
Bırak uzakları yakın olsun, Gir şu virane gönlüme desem....... Tereddüt etmeden girermisin ? Ne kaşın ne gözün ne farkeder.....Güzel çirkin de olsan....O duygu dolu YÜREĞİN'de manalı bakan gözlerinde , bir sayfalık yer ver desem, bana verirmisin ? Susuz bu YÜREK susuz, kurumuş çöller gibi kurak....Gel şu gönlüme yağmur ol desem sağnak sağnak yağarmısın....
Uzatsam elimi tutarmısın ?
Açsam YÜREĞİM'i sevgiyle.......
Bir ümit bir özlem dolu KALP al desem alırmısın ?
Bırak uzakları yakın olsun, Gir şu virane gönlüme desem....... Tereddüt etmeden girermisin ? Ne kaşın ne gözün ne farkeder.....Güzel çirkin de olsan....O duygu dolu YÜREĞİN'de manalı bakan gözlerinde , bir sayfalık yer ver desem, bana verirmisin ? Susuz bu YÜREK susuz, kurumuş çöller gibi kurak....Gel şu gönlüme yağmur ol desem sağnak sağnak yağarmısın....
(´✪‿✪`)𝓒𝓮𝓻𝓮𝔃𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶 𝓫𝓲𝓻 (´✪‿✪`)
´*•.¸(*•.¸♥¸.•*´)¸.•*´ ASkTir´*•.¸(*•.¸♥¸.•*´)¸.•*´
(´✪‿✪`) 𝓒𝓮𝓻𝓮𝔃𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶 𝓫𝓲𝓻 (´✪‿✪`)
ミ 𝓢evda dir 彡
´ *•.¸♥¸.•** 𝓒𝓮𝓻𝓮𝔃𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶 **•.¸♥¸.•*´
♪•]•·º♫·》» Huzur dur 《·♫º·•[•♪
Hey! ●¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¨*•.¸● 𝐒en●¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¨*•.¸●( ͡° ͜ʖ ͡°)𝓒𝓮𝓻𝓮𝔃𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶 Sen Neden böylesin ●¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¨*•.¸● ●¸.•*¨Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ¨*•.¸●
ミミ◦❧C◦°˚°◦.¸E¸◦°´❤*•.R¸♥ ◦•●❤♡ E◦•●❤♡ Z♥╣[-_-]╠♥ �Yesim434╣[-_-]╠♥ F♡❤●•◦O ♡❤●•R◦ ♥¸.•*❤´U°◦¸¸.◦°˚°◦M☙◦彡]
Öyle sev ki beni ..!! Gitmek istediğimde al canımı.. Ve sakın toprağa gömme bedenimi , silmemeli çünkü toprak ellerimdeki izlerini.. Tenim sadece senin dokunuşlarını taşımalı.. Öyle sev ki beni.!! Gelmek istediğinde yanıma dağlar düzlük olmalı.. Ve o engelleri aşarken , nefesime yaklaştığın her noktada aşkın daha çok alev almalı.. Yanıma vardığında sıcaklığın kavurmalı ellerimi , içime işlemeli sıcaklığı.. İŞTE ÖYLE SEV BENİ..