Onca
Şiir gördüm okudum…
__________A ş k’a dair…
Hele bir sor A ş k…!
Bir selamın kadar
____________G ü Z e l mi …?
Bir
____________G ü l ü ş ü n …
Bir
B a k ı ş ı n eder mi…?
Kalem de
Söz dinlemez oldu yine
______________bu aralar
Bir asi sorma gitsin…
Ben
İsmini fısıldıyorum…
O ısrarla
_______"A Ş K"
___________diye yazıyor...!
Aşk kalpteki sıçrama gönüldeki ıstırap ve iç organların yanmasıdır.Bütün uzuvlar aşkın hizmetçisidir.Bu sebeble aşığın kalbi aşığı unutmuştur;gözleri daima yaslıdır bedeni arıktır Geceler geçtikçe aşk yenilenir sevgilinin eziyetleri aşkı bozmaz"
𝓒𝓮𝓻𝓮𝔃𝓯𝓸𝓻𝓾𝓶 𝓫𝓲𝓻🅰🆂🅺🆃🅸🆁 𝒞ℯ𝓇ℯ𝓏𝒻ℴ𝓇𝓊𝓂 ℬ𝒾𝓇 𝒮ℯ𝓋𝒹𝒶𝒹𝒾𝓇
Dedim:Ne güzelsin Yâr.. Dedi: Güzelliğim neydi ki; Dedim: Yüreğini görmekti gözlerine dalmaktı, içindeki Aşk/ı bulmaktı.. Dedi: Aşk neydiYâr.. Dedim: Gönlüme seni düşürene dua edip O'nun Aşk/ını bilmeden senibulmamaktı Yâr.. Dedim: buldun mu...? Dedi: ELHAMDÜLİLLAH O'nu bulmadan, seni bulsam bu Aşk olmazdı Yâr...
░C░e░r░e░z░f░o░r░u░m░ ░B░i░r░ ░S░e░v░d░a░d░i░r░
Her insan mutlu olamaz...
Ama insan Cerezforumda mutlu olmali Çünkü gereğinden fazla özler dünü, hak ettiğinden fazla düşünür yarını. Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü. Her insan mutlu olamaz... Çünkü gereğinden fazla özler hayatından çıkanları, hak ettiğinden daha büyük umutlarla bekler hayatına girenleri. Ve asla göremez yanı başındakileri.....
Ben Seni özlemeyi sevdim hasretinle parÇalansada yüregim hayalinle sokak sokak gezmeyi sevdim
kar taneleri altinda buz tutsada yüregim seni düsünerek sabahlamayi sevdim
... ... uzun ve acimasiz olsada gecelerim ugruna sarkilar yazmayi sevdim yarali ve yanliz olsada yüregim Yüregimde sakladigim kisiyi sevdim Ben Seni Çok
Sevdim