KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Mrt 2021 #11 yesim434 dediki: Dershaneye tonla para veriyoruz Hoca gelmeyince seviniyoruz anlamadım zenginmiyiz gerizekalımı? Genişletmek için tıklayın... Parayı baba ödüyor çocuğun umrundamı sanki
yesim434 dediki: Dershaneye tonla para veriyoruz Hoca gelmeyince seviniyoruz anlamadım zenginmiyiz gerizekalımı? Genişletmek için tıklayın... Parayı baba ödüyor çocuğun umrundamı sanki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Mrt 2021 #12 KaderKatibi dediki: Parayı baba ödüyor çocuğun umrundamı sanki Genişletmek için tıklayın... Cocuklarin ney umrundaki zaten )) dayamislar sirtlarini daga nasilsa
KaderKatibi dediki: Parayı baba ödüyor çocuğun umrundamı sanki Genişletmek için tıklayın... Cocuklarin ney umrundaki zaten )) dayamislar sirtlarini daga nasilsa
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Mrt 2021 #13 yesim434 dediki: Cocuklarin ney umrundaki zaten )) dayamislar sirtlarini daga nasilsa Genişletmek için tıklayın... Haklısın valla ortağım ?
yesim434 dediki: Cocuklarin ney umrundaki zaten )) dayamislar sirtlarini daga nasilsa Genişletmek için tıklayın... Haklısın valla ortağım ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Hzr 2021 #14 Süt içince vücudun uykusu gelirmiş, kahve içince vücudun uykusu kaçarmış. Dün gece sütlü kahve içtim. Vücut ne yapacağını şaşırdı
Süt içince vücudun uykusu gelirmiş, kahve içince vücudun uykusu kaçarmış. Dün gece sütlü kahve içtim. Vücut ne yapacağını şaşırdı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Tem 2021 #15 Sevgilisinin yanında 'kibarlık' olsun diye bir şey yemeyen kız açlıktan can verdi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Tem 2021 #16 yesim434 dediki: Dünyanın en fazla kullanılan 2 yalanı 1.Üyelik şartların okudum kabul ediyorum 2.Facebook veya başka bir şeyde doğum tarihidir Genişletmek için tıklayın... ne güldüm komsum öldürdün beni ;)
yesim434 dediki: Dünyanın en fazla kullanılan 2 yalanı 1.Üyelik şartların okudum kabul ediyorum 2.Facebook veya başka bir şeyde doğum tarihidir Genişletmek için tıklayın... ne güldüm komsum öldürdün beni ;)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ock 2022 #17 BIYIKLI KIZLAR kardeşimizdir Diyen erkeklere kizlardan cevap qecikmedi ; KÜPELI ERKEKLER BACIMIZDIR
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 31 Ock 2022 #18 yesim434 dediki: BIYIKLI KIZLAR kardeşimizdir Diyen erkeklere kizlardan cevap qecikmedi ; KÜPELI ERKEKLER BACIMIZDIR Genişletmek için tıklayın...
yesim434 dediki: BIYIKLI KIZLAR kardeşimizdir Diyen erkeklere kizlardan cevap qecikmedi ; KÜPELI ERKEKLER BACIMIZDIR Genişletmek için tıklayın...