Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2021 #11 Yüzerken deniz insana iyi geliyor bütün sıkıntını çekiyor sanki
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Mys 2021 #12 burnuma fırında Pişen yemeğin kokusu geldiği an himmmmmmmm misssssssssssss
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Mys 2021 #13 Güne sağlıklı bi şekilde başladigimda benden mutlusu yok
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Mys 2021 #14 Sabah nöbetten çıktığımda çok mutlu olurum
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2021 #15 Şu an dolaşmaktan geliyorum dışarı çıktım hava değişimi yaptım yolda bol bol müzik dinledim benden mutlusu yok
Şu an dolaşmaktan geliyorum dışarı çıktım hava değişimi yaptım yolda bol bol müzik dinledim benden mutlusu yok
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Hzr 2021 #17 Şu an mesela çok mutluyum bir sebebi yok nedensiz ama mutluyum
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 26 Hzr 2021 #18 O bize çok uzak olsa da, bazen en küçük şey bile beni mutlu eder.
Enda Neylersin!!! V.I.P 4 Tem 2021 #19 Yine içimde nedensiz bir mutluluk var ya bazen korkmuyor değilim ne olacak benim bu gelgitli hallerim
Yine içimde nedensiz bir mutluluk var ya bazen korkmuyor değilim ne olacak benim bu gelgitli hallerim