Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ekm 2009 #11 tarkan_karma dediki: ZeyNoO tahtaya cıkar ve bi kanatsız melek gibi herkeze sakin olmasını söylerr Genişletmek için tıklayın... Bak bu güzel sevdim bunu hepsini güzel uyarlamışsın paylaşım için sağol
tarkan_karma dediki: ZeyNoO tahtaya cıkar ve bi kanatsız melek gibi herkeze sakin olmasını söylerr Genişletmek için tıklayın... Bak bu güzel sevdim bunu hepsini güzel uyarlamışsın paylaşım için sağol
Suskun V.I.P V.I.P 29 Ekm 2011 #17 Suskun,bu sitresi kaldıramaz ve intihar etmeye calışır(tutmayın küçük enişteyi bırakın bırakın herkes beni niye erkek sanıyor ki
Suskun,bu sitresi kaldıramaz ve intihar etmeye calışır(tutmayın küçük enişteyi bırakın bırakın herkes beni niye erkek sanıyor ki
BeReNN Alyam? Özel üye 29 Ekm 2011 #18 Nickinden dolayı bende üye olmadan baktığımda erkek sanıyodum sonra anladım bayan olduğunu
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Ekm 2011 #19 berenn dediki: Nickinden dolayı bende üye olmadan baktığımda erkek sanıyodum sonra anladım bayan olduğunu Genişletmek için tıklayın... Suskun erkek nicki mi ya..bana hep bayan olarak gelio erkeğe gitmez bence...
berenn dediki: Nickinden dolayı bende üye olmadan baktığımda erkek sanıyodum sonra anladım bayan olduğunu Genişletmek için tıklayın... Suskun erkek nicki mi ya..bana hep bayan olarak gelio erkeğe gitmez bence...