YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2009 #12 Oyun, en çok mesajı olan (oyun bölümüne yazılan mesajlar dahil değildir) 25 üyenin avatarı yer alacak şekilde tekrar düzenlenip upload edildi Basit bir mantığı var oyunun. Kendiniz isim yazabileceğiniz gibi 3 farklı zorluk düzeyi de seçebilirsiniz. Gerektiğinde oyun ilk 25 üyeye göre güncellenecek
Oyun, en çok mesajı olan (oyun bölümüne yazılan mesajlar dahil değildir) 25 üyenin avatarı yer alacak şekilde tekrar düzenlenip upload edildi Basit bir mantığı var oyunun. Kendiniz isim yazabileceğiniz gibi 3 farklı zorluk düzeyi de seçebilirsiniz. Gerektiğinde oyun ilk 25 üyeye göre güncellenecek
jeriko Özel Üye Özel üye 11 Tem 2009 #14 Ben az evvel indirdim ve oynadım.Problem yok.Hemde baya güncel.Son avatar resmim yer alıyor.Keyifli bir oyun
Ben az evvel indirdim ve oynadım.Problem yok.Hemde baya güncel.Son avatar resmim yer alıyor.Keyifli bir oyun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Tem 2009 #15 Kızıl_mavi dediki: bende hala link kırık görünüyor Genişletmek için tıklayın... Olmaması gerek. Daha yeni upload ettim.
Kızıl_mavi dediki: bende hala link kırık görünüyor Genişletmek için tıklayın... Olmaması gerek. Daha yeni upload ettim.
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 11 Tem 2009 #17 forumdamı bir sorun var benim pc demi çözemedim ama kargacık burgacık olmus her şey
jeriko Özel Üye Özel üye 13 Tem 2009 #20 Tekrar aktif edilene kadar konu kapalı ve geri dönüşüm kutusunda.