YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Nsn 2013 #91 -araz- dediki: biliyorum senin hallederizlerini Genişletmek için tıklayın... Ne olmuş hallederizlerime?
-araz- dediki: biliyorum senin hallederizlerini Genişletmek için tıklayın... Ne olmuş hallederizlerime?
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Nsn 2013 #92 YoRuMSuZ dediki: Ne olmuş hallederizlerime? Genişletmek için tıklayın... gün olur, ay olur sonra bi bakmışsın yıl olur şaka yapıyorum patron lafım yok.birz takılıyorum he tabi halletmeler biraz daha kısa sürerse bahtiyar olurum
YoRuMSuZ dediki: Ne olmuş hallederizlerime? Genişletmek için tıklayın... gün olur, ay olur sonra bi bakmışsın yıl olur şaka yapıyorum patron lafım yok.birz takılıyorum he tabi halletmeler biraz daha kısa sürerse bahtiyar olurum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Nsn 2013 #94 densere dediki: dd Genişletmek için tıklayın... komik olan nedir
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Nsn 2013 #96 densere dediki: hiiiç Genişletmek için tıklayın... miktarını artırma amacında iseniz lütfen forumun amacını anlayıp öyle yazmanızı tavsiye ederim.
densere dediki: hiiiç Genişletmek için tıklayın... miktarını artırma amacında iseniz lütfen forumun amacını anlayıp öyle yazmanızı tavsiye ederim.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Nsn 2013 #98 densere dediki: hayır.onun için değil Genişletmek için tıklayın... o halde konuyla alakalı olmaya davet ediyorum sizi.
densere dediki: hayır.onun için değil Genişletmek için tıklayın... o halde konuyla alakalı olmaya davet ediyorum sizi.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 16 Nsn 2013 #99 Patlamış mısır ve kalp bu gece hallolacak ! Söz verdik bi kere
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Nsn 2013 #100 Şeyyyy hani birde şöyle sandeviç olsa ne güzel olurdu değilmi ama