Tuba ♕ Özel üye 31 Mys 2013 #131 YoRuMSuZ dediki: Olaya böyle baktığında sanki cebinden para veriyosun gibi bir sonuçta çıkıyo Genişletmek için tıklayın... doğru cebimden para çıkmıyor ama alnımın teriyle kazanıyom ben o yi
YoRuMSuZ dediki: Olaya böyle baktığında sanki cebinden para veriyosun gibi bir sonuçta çıkıyo Genişletmek için tıklayın... doğru cebimden para çıkmıyor ama alnımın teriyle kazanıyom ben o yi
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Mys 2013 #132 @YoRuMSuZ Benim gözlüğümü abim alacak sözü var .. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Gizemli Cadi Forum Gururu 31 Mys 2013 #133 Tuba dediki: bunlar niye bukadar pahalı onu anlamıyom sanki para verip aldınız he Genişletmek için tıklayın... adminin avatarı gözlüklü diye olabilme düşünmek bile istemiyorum avatarıma takabilecek miyim ki bu gözlükleri ; öyleyse kıyabilirim belki lerime zor ama imkansız değil
Tuba dediki: bunlar niye bukadar pahalı onu anlamıyom sanki para verip aldınız he Genişletmek için tıklayın... adminin avatarı gözlüklü diye olabilme düşünmek bile istemiyorum avatarıma takabilecek miyim ki bu gözlükleri ; öyleyse kıyabilirim belki lerime zor ama imkansız değil
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mys 2013 #134 Tüh param bitti Biraz pahalı olmuş hediyeler haklısınız
Tuba ♕ Özel üye 31 Mys 2013 #135 YoRuMSuZ dediki: Tüh param bitti Biraz pahalı olmuş hediyeler haklısınız Genişletmek için tıklayın... gerçekleri gösterebildiysek ne mutlu adminim tabi şaka yapmıyosan
YoRuMSuZ dediki: Tüh param bitti Biraz pahalı olmuş hediyeler haklısınız Genişletmek için tıklayın... gerçekleri gösterebildiysek ne mutlu adminim tabi şaka yapmıyosan
Tuba ♕ Özel üye 31 Mys 2013 #136 YoRuMSuZ dediki: Tüh param bitti Biraz pahalı olmuş hediyeler haklısınız Genişletmek için tıklayın... bu arada elinize sağlık teşekkürler
YoRuMSuZ dediki: Tüh param bitti Biraz pahalı olmuş hediyeler haklısınız Genişletmek için tıklayın... bu arada elinize sağlık teşekkürler
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Mys 2013 #137 @YoRuMSuZ okumadın sanırım benim istediğim hediyeyi. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Mys 2013 #138 -araz- dediki: @YoRuMSuZ okumadın sanırım benim istediğim hediyeyi. Genişletmek için tıklayın... Canım ben buldum birşeyler gerisi Yorumsuza kalmış Hem bayanlar için, hem de erkekler için ayakkabı ve çanta örnekleri sunuyorum hangisini tercih ederseniz artık Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
-araz- dediki: @YoRuMSuZ okumadın sanırım benim istediğim hediyeyi. Genişletmek için tıklayın... Canım ben buldum birşeyler gerisi Yorumsuza kalmış Hem bayanlar için, hem de erkekler için ayakkabı ve çanta örnekleri sunuyorum hangisini tercih ederseniz artık
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 31 Mys 2013 #139 -araz- dediki: @YoRuMSuZ okumadın sanırım benim istediğim hediyeyi. Genişletmek için tıklayın... Bulduğum resimler küçültüldüğünde pek ayakkabıya benzemiyordu o yüzden eklemedim bulduğumda halledicem.
-araz- dediki: @YoRuMSuZ okumadın sanırım benim istediğim hediyeyi. Genişletmek için tıklayın... Bulduğum resimler küçültüldüğünde pek ayakkabıya benzemiyordu o yüzden eklemedim bulduğumda halledicem.
-araz- EYVALLAH... V.I.P 31 Mys 2013 #140 YoRuMSuZ dediki: Bulduğum resimler küçültüldüğünde pek ayakkabıya benzemiyordu o yüzden eklemedim bulduğumda halledicem. Genişletmek için tıklayın... anladım.teşekkürler
YoRuMSuZ dediki: Bulduğum resimler küçültüldüğünde pek ayakkabıya benzemiyordu o yüzden eklemedim bulduğumda halledicem. Genişletmek için tıklayın... anladım.teşekkürler