• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

ÇerezMARKET Sistemi

ama ilk olanları okusaydın bana hak verirdin :D
soda lafını bana yaptı ve bende soda ikram ettim gitti aslanın sodasını beğendi :D bana teşekkür bile etmedi :D
erkek milleti işte :D sonrada lafı değiştirdi :D

bak şimdi olaya farklı bi noktadan baktırtcam.. :D
market için soda istedi sonra sen dedin bulamadım ama eli boş gelmedim ..aslında o teşekkür etcekti ama araya @aslann girdi.. :D rüzgarda isteğinin olabilme ihtimalinin arttığını görünce sevinçten işte yoksa seni atlarmı hiç aslana teşekkür ediverdi.. :D
suçu aslana attım.. :D

Düzenleyen yönetici:
bak şimdi olaya farklı bi noktadan baktırtcam.. :D
market için soda istedi sonra sen dedin bulamadım ama eli boş gelmedim ..aslında o teşekkür etcekti ama araya @aslann girdi.. :D rüzgarda isteğinin olabilme ihtimalinin arttığını görünce sevinçten işte yoksa seni atlarmı hiç aslana teşekkür ediverdi.. :D
suçu aslana attım.. :D

Böyle bir hukuksuzluk yok seni Tubayla beraber mahkemeye vereceğim :D
Tubayı çerez gazeteyi karalamadan seni ünsüz düşünür hakkında yanlış bilgiler vermekten :D

Olaya bir de şöyle bak

Zeynoo nun yeni hediyeler koyduğunu gören aslann o bu olaylar başlamadan hediyeleri topladı o sırada rüzgarın soda istemesinden dolayı sodayı da bulan aslann sodayı rüzgar sevinsin diye buraya koydu.Diğer hediyeler nerede diye sorarsan olur mu bu heiyeler diye yetkililere sordu ve son nokta :D

Kısaca aslann şu anda yardım severliğinin bedelini ödüyor =CC

Düzenleyen yönetici:
Böyle bir hukuksuzluk yok seni Tubayla beraber mahkemeye vereceğim :D
Tubayı çerez gazeteyi karalamadan seni ünsüz düşünür hakkında yanlış bilgiler vermekten :D

Olaya bir de şöyle bak

Zeynoo nun yeni hediyeler koyduğunu gören aslann o bu olaylar başlamadan hediyeleri topladı o sırada rüzgarın soda istemesinden dolayı sodayı da bulan aslann sodayı rüzgar sevinsin diye buraya koydu.Diğer hediyeler nerede diye sorarsan olur mu bu heiyeler diye yetkililere sordu ve son nokta :D

Kısaca aslann şu anda yardım severliğinin bedelini ödüyor =CC

oyy kıyamam tamm yaa rüzgarın tüm suç.. :D çeksin cezasını.. :D

Kendimi soda fıcısında boğasım geldi ..:D Hay istemez olaydım :P

Sv8WBbz.jpg

Çerez Akşam Gazete

Kendini soda fıçısında boğmak isteyen rüzgar kardeşi tarafından kurtarıldı :D

Geri