BeReNN Alyam? Özel üye 9 Mrt 2012 #11 Kaçırmazdım ben gelene kadar bitmezse dizim bitince orda olucam
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Mrt 2012 #14 ZeyNoO dediki: Konudaki msjlar nere gitti yaa Genişletmek için tıklayın... )) Foruma agir gelmiste paketlenip rafa kalkmis))ve hmmmm demekten kendimi ala miyorum
ZeyNoO dediki: Konudaki msjlar nere gitti yaa Genişletmek için tıklayın... )) Foruma agir gelmiste paketlenip rafa kalkmis))ve hmmmm demekten kendimi ala miyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 19 Mrt 2012 #15 Radyo açık mı diye düşünüp girmek istedim ama değilmiş. Ama bunun nedeni de bölüme girip yazılamaması imiş sanırım Neyse hata düzeltildi farkında değildim. Ve radyo şu an kapalı
Radyo açık mı diye düşünüp girmek istedim ama değilmiş. Ama bunun nedeni de bölüme girip yazılamaması imiş sanırım Neyse hata düzeltildi farkında değildim. Ve radyo şu an kapalı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Mrt 2012 #19 gelmek isterdim ama ses yapamam ayrıca yatmam lazım..sana iyi yayinlar...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Mrt 2012 #20 KıRMıZı dediki: gelmek isterdim ama ses yapamam ayrıca yatmam lazım..sana iyi yayinlar... Genişletmek için tıklayın... Olsun canım nasıl istersen Müsait olduğunda sen iste sana özel yayın yaparım
KıRMıZı dediki: gelmek isterdim ama ses yapamam ayrıca yatmam lazım..sana iyi yayinlar... Genişletmek için tıklayın... Olsun canım nasıl istersen Müsait olduğunda sen iste sana özel yayın yaparım