muhtar* Özel Üye Özel üye 30 Ags 2013 #201 Nickim yok ama dinliyorum sohbetinizide görüyorum sorun çıkmadan hemen nick alayım...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2013 #202 muhtar* dediki: Nickim yok ama dinliyorum sohbetinizide görüyorum sorun çıkmadan hemen nick alayım... Genişletmek için tıklayın... Bir daha ki yayinda nickin olmalı ama Eğer nick alırken takıldığın yer olursa, yardımcı oluruz.
muhtar* dediki: Nickim yok ama dinliyorum sohbetinizide görüyorum sorun çıkmadan hemen nick alayım... Genişletmek için tıklayın... Bir daha ki yayinda nickin olmalı ama Eğer nick alırken takıldığın yer olursa, yardımcı oluruz.
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ags 2013 #204 muhtar* dediki: Kayıt yapamadım bir türlü Genişletmek için tıklayın... Muhtar videoya baktın mı ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2013 #205 muhtar* dediki: Kayıt yapamadım bir türlü Genişletmek için tıklayın... Ben deniyim bir dk.
muhtar* Özel Üye Özel üye 30 Ags 2013 #206 aslann dediki: Muhtar videoya baktın mı ? Genişletmek için tıklayın... Hangi video kardeş tam çözemedim her şeyi yavaş yavaş olacak
aslann dediki: Muhtar videoya baktın mı ? Genişletmek için tıklayın... Hangi video kardeş tam çözemedim her şeyi yavaş yavaş olacak
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ags 2013 #207 muhtar* dediki: Hangi video kardeş tam çözemedim her şeyi yavaş yavaş olacak Genişletmek için tıklayın... Bu video nick almayı anlatıyor https://www.cerezforum.com/konu/radyo-icin-nick-nasil-alinir.27219/ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
muhtar* dediki: Hangi video kardeş tam çözemedim her şeyi yavaş yavaş olacak Genişletmek için tıklayın... Bu video nick almayı anlatıyor https://www.cerezforum.com/konu/radyo-icin-nick-nasil-alinir.27219/
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ags 2013 #208 Ben bakamadım yaa acil çıkmam gerekiyor @aslann sen yardımcı olabilir misin Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 30 Ags 2013 #209 ZeyNoO dediki: Ben bakamadım yaa acil çıkmam gerekiyor @aslann sen yardımcı olabilir misin Genişletmek için tıklayın... Olurum adminem =) Allaha emanet ol Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: Ben bakamadım yaa acil çıkmam gerekiyor @aslann sen yardımcı olabilir misin Genişletmek için tıklayın... Olurum adminem =) Allaha emanet ol