Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ags 2013 #241 An itibariyle radyo açık arkadaşlar Yalnız 1 yada 1,5 saat kadar
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Eyl 2013 #244 Radyoo açıkk ama dj çok yabancı yurt dışından abi getirtmiş
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Eyl 2013 #246 YoRuMSuZ dediki: Hahaha Evet evet yepyeni bir DJ var Genişletmek için tıklayın... Fransız -arap karışımı birşey olduğundan şüphe ediyorum
YoRuMSuZ dediki: Hahaha Evet evet yepyeni bir DJ var Genişletmek için tıklayın... Fransız -arap karışımı birşey olduğundan şüphe ediyorum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Eyl 2013 #248 BeReNN dediki: Nick alamıyorum dj kim beni guest kabul etse olmazmı Genişletmek için tıklayın... Düşünmem lazım ..at oradan bir 1000
BeReNN dediki: Nick alamıyorum dj kim beni guest kabul etse olmazmı Genişletmek için tıklayın... Düşünmem lazım ..at oradan bir 1000
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Eyl 2013 #249 BeReNN dediki: Nick alamıyorum dj kim beni guest kabul etse olmazmı Genişletmek için tıklayın... beren bende guestler görünmüyuor ben radyo ayarlarından daha o kadar anlamıyorum ilk defa açtım ://
BeReNN dediki: Nick alamıyorum dj kim beni guest kabul etse olmazmı Genişletmek için tıklayın... beren bende guestler görünmüyuor ben radyo ayarlarından daha o kadar anlamıyorum ilk defa açtım ://
BeReNN Alyam? Özel üye 2 Eyl 2013 #250 RUZG4R dediki: beren bende guestler görünmüyuor ben radyo ayarlarından daha o kadar anlamıyorum ilk defa açtım :// Genişletmek için tıklayın... Sorun değil ben dinliyorum ordayım başka zaman artık
RUZG4R dediki: beren bende guestler görünmüyuor ben radyo ayarlarından daha o kadar anlamıyorum ilk defa açtım :// Genişletmek için tıklayın... Sorun değil ben dinliyorum ordayım başka zaman artık