yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ock 2022 #481 yesim434 dediki: Komsum kolay gelsin Genişletmek için tıklayın... tesekkür ederim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Mrt 2022 #484 tesekkür edeirim komsum @yesim434
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Mrt 2022 #486 CANISIKILANADAM dediki: Dinliyorum @yilmaz27 Orhan baba yine döktürüyor Genişletmek için tıklayın... istek listesi yapabilirsin herkesin zevkine göre calmayi cok seviyorum sorun degil
CANISIKILANADAM dediki: Dinliyorum @yilmaz27 Orhan baba yine döktürüyor Genişletmek için tıklayın... istek listesi yapabilirsin herkesin zevkine göre calmayi cok seviyorum sorun degil
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 11 Mrt 2022 #487 yilmaz27 dediki: istek listesi yapabilirsin herkesin zevkine göre calmayi cok seviyorum sorun degil Genişletmek için tıklayın... Benim için gayet hoş şarkılar memleketimden birileri söylüyorsa benim için yayın güzeldir
yilmaz27 dediki: istek listesi yapabilirsin herkesin zevkine göre calmayi cok seviyorum sorun degil Genişletmek için tıklayın... Benim için gayet hoş şarkılar memleketimden birileri söylüyorsa benim için yayın güzeldir
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Mrt 2022 #488 CANISIKILANADAM dediki: Benim için gayet hoş şarkılar memleketimden birileri söylüyorsa benim için yayın güzeldir Genişletmek için tıklayın... ben orhanin hastasiyim )
CANISIKILANADAM dediki: Benim için gayet hoş şarkılar memleketimden birileri söylüyorsa benim için yayın güzeldir Genişletmek için tıklayın... ben orhanin hastasiyim )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Mrt 2022 #490 yesim434 dediki: sanirim cerez istek vardi Genişletmek için tıklayın... alalim istek varsa