Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Ock 2023 #561 ~Esinti~ dediki: Bilmiyorum ki açayım dedim dinleyin ne varsa diye yok açılmadı error yani Genişletmek için tıklayın... Tamam anladım senin dinleyebilmen için bir dj ve yayın yapması gerekiyor. Dj olmayınca yayında olmuyor
~Esinti~ dediki: Bilmiyorum ki açayım dedim dinleyin ne varsa diye yok açılmadı error yani Genişletmek için tıklayın... Tamam anladım senin dinleyebilmen için bir dj ve yayın yapması gerekiyor. Dj olmayınca yayında olmuyor
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 9 Ock 2023 #562 Araf dediki: Tamam anladım senin dinleyebilmen için bir dj ve yayın yapması gerekiyor. Dj olmayınca yayında olmuyor Genişletmek için tıklayın... Dj kim ki ya
Araf dediki: Tamam anladım senin dinleyebilmen için bir dj ve yayın yapması gerekiyor. Dj olmayınca yayında olmuyor Genişletmek için tıklayın... Dj kim ki ya
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Ock 2023 #563 ~Esinti~ dediki: Dj kim ki ya Genişletmek için tıklayın... Yeşim olsaydı yada yılmaz onlar dj. Mesela
~Esinti~ dediki: Dj kim ki ya Genişletmek için tıklayın... Yeşim olsaydı yada yılmaz onlar dj. Mesela
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 9 Ock 2023 #564 Anladım teşekkür ederim bilgi için çok mersi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Ock 2023 #566 ~Esinti~ dediki: Bilmiyorum ki açayım dedim dinleyin ne varsa diye yok açılmadı error yani Genişletmek için tıklayın... Özel program var onu kurman gerek Radyo açmak için
~Esinti~ dediki: Bilmiyorum ki açayım dedim dinleyin ne varsa diye yok açılmadı error yani Genişletmek için tıklayın... Özel program var onu kurman gerek Radyo açmak için
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 9 Ock 2023 #567 ~Esinti~ dediki: Anladım teşekkür ederim bilgi için çok mersi Genişletmek için tıklayın... yorumsuzla konus istersen sana radyo eyarlarini yollasin benim bu konuda yetkim yok hem daha saglikli olur
~Esinti~ dediki: Anladım teşekkür ederim bilgi için çok mersi Genişletmek için tıklayın... yorumsuzla konus istersen sana radyo eyarlarini yollasin benim bu konuda yetkim yok hem daha saglikli olur
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Mrt 2023 #568 11.3.2023 te canli yayin saat tr.23.00
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Mrt 2023 #569 Radyo Acik DJ yilmaz27
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Mrt 2023 #570 @yilmaz27 komsum süpersin emegine saglik ben dinlemeye devam ÇerezRADYO