BeReNN Alyam? Özel üye 7 Hzr 2011 #21 oynadım ama oyunu anlamadım ben ya neyse çözene kadar oynuyayım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Hzr 2011 #24 oyna diyorsun...oyun da amaç topları vurmak..yön tuşlarıylaa hareket ediyorsun..aralık space tuşuylada ateş edip topları vurabilirsin..toplar sana çarptığında yanıyorsun..yandığında gelen küçük penceredende sumbit dersen skor kaydediliyor.
oyna diyorsun...oyun da amaç topları vurmak..yön tuşlarıylaa hareket ediyorsun..aralık space tuşuylada ateş edip topları vurabilirsin..toplar sana çarptığında yanıyorsun..yandığında gelen küçük penceredende sumbit dersen skor kaydediliyor.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Hzr 2011 #26 bu senin için ısınmaydı..bidahikine alırsın artık..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Hzr 2011 #29 turnuvanın galibi ben olduguma göre param cebimde kaldı bu arada berenin açtığı turnuva için bi kaç kişiye ihtiyacımız var yok mu cesareti olan
turnuvanın galibi ben olduguma göre param cebimde kaldı bu arada berenin açtığı turnuva için bi kaç kişiye ihtiyacımız var yok mu cesareti olan
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 20 Hzr 2011 #30 Ben bu ne diye bir tıklıyım dedim ama direkt kayıt etti. İnsan bir sorar emin misiniz, bunu mu demek istediniz diye
Ben bu ne diye bir tıklıyım dedim ama direkt kayıt etti. İnsan bir sorar emin misiniz, bunu mu demek istediniz diye