Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ksm 2013 #1 Machu Picchu, Peru'da dağın eteklerinde merdiven. buradan inmek ciddi cesaret işi bence.
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Ksm 2013 #2 Vaaav süper vallahi ben inerim yaa buradan Adrenalin okur azcık
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ksm 2013 #3 Resme bakınca başım döndü benim Birde orada olsam kimbilir neler olur. Herhalde uçuruma yuvarlanırım
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ksm 2013 #4 felsefe_mi dediki: Vaaav süper vallahi ben inerim yaa buradan Adrenalin okur azcık Genişletmek için tıklayın... ZeyNoO dediki: Resme bakınca başım döndü benim Birde orada olsam kimbilir neler olur. Herhalde uçuruma yuvarlanırım Genişletmek için tıklayın... Adrenalin uğruna canımızdan olmayalım Derken hadi kızlar bir cesaret birbirimizi tutar ineriz
felsefe_mi dediki: Vaaav süper vallahi ben inerim yaa buradan Adrenalin okur azcık Genişletmek için tıklayın... ZeyNoO dediki: Resme bakınca başım döndü benim Birde orada olsam kimbilir neler olur. Herhalde uçuruma yuvarlanırım Genişletmek için tıklayın... Adrenalin uğruna canımızdan olmayalım Derken hadi kızlar bir cesaret birbirimizi tutar ineriz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Ksm 2013 #5 Çağlayağmur dediki: Adrenalin uğruna canımızdan olmayalım Derken hadi kızlar bir cesaret birbirimizi tutar ineriz Genişletmek için tıklayın... Ablam ben almasam Alana mani olmam ben geride kalsam daha iyi yükseklik korkum varda azıcık
Çağlayağmur dediki: Adrenalin uğruna canımızdan olmayalım Derken hadi kızlar bir cesaret birbirimizi tutar ineriz Genişletmek için tıklayın... Ablam ben almasam Alana mani olmam ben geride kalsam daha iyi yükseklik korkum varda azıcık
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ksm 2013 #6 ZeyNoO dediki: Ablam ben almasam Alana mani olmam ben geride kalsam daha iyi yükseklik korkum varda azıcık Genişletmek için tıklayın... Gülüm bende korkarım ama korkunun üzerine gitmek lazım Gel gel ben tutarım seni benide @felsefe_mi tutar tabi . Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: Ablam ben almasam Alana mani olmam ben geride kalsam daha iyi yükseklik korkum varda azıcık Genişletmek için tıklayın... Gülüm bende korkarım ama korkunun üzerine gitmek lazım Gel gel ben tutarım seni benide @felsefe_mi tutar tabi .
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Ksm 2013 #7 Çağlayağmur dediki: Adrenalin uğruna canımızdan olmayalım Derken hadi kızlar bir cesaret birbirimizi tutar ineriz Genişletmek için tıklayın... Ben her türlü inerim abla Korkan bana tutunsun
Çağlayağmur dediki: Adrenalin uğruna canımızdan olmayalım Derken hadi kızlar bir cesaret birbirimizi tutar ineriz Genişletmek için tıklayın... Ben her türlü inerim abla Korkan bana tutunsun
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ksm 2013 #8 felsefe_mi dediki: Ben her türlü inerim abla Korkan bana tutunsun Genişletmek için tıklayın... Tamam takıldık senin peşine canım
felsefe_mi dediki: Ben her türlü inerim abla Korkan bana tutunsun Genişletmek için tıklayın... Tamam takıldık senin peşine canım
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Ksm 2013 #9 Çağlayağmur dediki: Tamam takıldık senin peşine canım Genişletmek için tıklayın... Takılın korkunuzu yenin
Çağlayağmur dediki: Tamam takıldık senin peşine canım Genişletmek için tıklayın... Takılın korkunuzu yenin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Ksm 2013 #10 felsefe_mi dediki: Takılın korkunuzu yenin Genişletmek için tıklayın... Bir nevi takılın bana hayatınızı yaşayın der gibi oldu canım Takıldık gitti.
felsefe_mi dediki: Takılın korkunuzu yenin Genişletmek için tıklayın... Bir nevi takılın bana hayatınızı yaşayın der gibi oldu canım Takıldık gitti.