MeRciMeK V.I.P V.I.P 11 Ksm 2013 #11 Bende inerim ama yakınımda insanlar olmasın öyle biri düşer yanlışlıkla beni düşürür falan Ben tek inerim
Bende inerim ama yakınımda insanlar olmasın öyle biri düşer yanlışlıkla beni düşürür falan Ben tek inerim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Ksm 2013 #12 ) zincirleme bir iniş olmasın diyorsun yani. Tamam seni önce indiririz Mercinekim.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 25 Ksm 2013 #13 bir ben eksik orada
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ksm 2013 #14 ~KaÇaK CaDı~ dediki: bir ben eksik orada Genişletmek için tıklayın... Aaaaa sen olmazsan olmazzz gel bakım hemşomm takıl bize. Artık düşermiyiz inermiyiz bilmem. Önde @felsefemi arkada biz . Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
~KaÇaK CaDı~ dediki: bir ben eksik orada Genişletmek için tıklayın... Aaaaa sen olmazsan olmazzz gel bakım hemşomm takıl bize. Artık düşermiyiz inermiyiz bilmem. Önde @felsefemi arkada biz .
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 26 Ksm 2013 #15 düşerse önce felsefe mi düşecek en arkadan gelmek istiyorum öleyse
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ksm 2013 #16 ~KaÇaK CaDı~ dediki: düşerse önce felsefe mi düşecek en arkadan gelmek istiyorum öleyse Genişletmek için tıklayın... ))) Bak bakk işim garanti olsun diyorsun yani. Oy kıyamam ben felsefe_mimede. Altta kalmasın sonra. Hani önde gitme cesaretim olsa öne geçeceğim ama oda yok.
~KaÇaK CaDı~ dediki: düşerse önce felsefe mi düşecek en arkadan gelmek istiyorum öleyse Genişletmek için tıklayın... ))) Bak bakk işim garanti olsun diyorsun yani. Oy kıyamam ben felsefe_mimede. Altta kalmasın sonra. Hani önde gitme cesaretim olsa öne geçeceğim ama oda yok.
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 26 Ksm 2013 #17 ayyy çok güldüm kıyamammm ablam sana.. tamam tamam ben kalkan olurum sana
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ksm 2013 #18 ~KaÇaK CaDı~ dediki: ayyy çok güldüm kıyamammm ablam sana.. tamam tamam ben kalkan olurum sana Genişletmek için tıklayın... Olmazzz ablalar önde gider ama felsefemim ben cesurum dedi öne gecti onun arkasında ben varım takılın siz biz sizi koruruz canım
~KaÇaK CaDı~ dediki: ayyy çok güldüm kıyamammm ablam sana.. tamam tamam ben kalkan olurum sana Genişletmek için tıklayın... Olmazzz ablalar önde gider ama felsefemim ben cesurum dedi öne gecti onun arkasında ben varım takılın siz biz sizi koruruz canım
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 26 Ksm 2013 #19 haydi bakalım bindik bi alamete gidiyoss kıyamete olmasın
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ksm 2013 #20 Vallahi sonucu bilmem artık çıktık oralara ineceğiz öyle yada böyle