İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 2 Ekm 2010 #13 ben bunu yeni gördüm ve bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlıkk ( ayrıca mercimek'imede üzüldüm ben dururken nasıl düşmüş o yere öyle
ben bunu yeni gördüm ve bayıldım çok güzel olmuş ellerine sağlıkk ( ayrıca mercimek'imede üzüldüm ben dururken nasıl düşmüş o yere öyle
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Ags 2011 #14 Cerezforum kızları nelerde bilirmiş maşallah güzel olmuş konuyu acan arkadaşa teşekkürler.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Ags 2011 #15 patik dediki: Mercimek, sağlığın yerinde mi, orada pek iyi görünmüyorsun Futbol yüreğimizden taşıp sahaya akmış, teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Bu konu açıldığında ben nerdeydim yahu İlk kez görüyorum .. Bildiğin ezmişler beni patik ..
patik dediki: Mercimek, sağlığın yerinde mi, orada pek iyi görünmüyorsun Futbol yüreğimizden taşıp sahaya akmış, teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... Bu konu açıldığında ben nerdeydim yahu İlk kez görüyorum .. Bildiğin ezmişler beni patik ..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 5 Ags 2011 #18 onlar çekiredketen yetişmiş bişey olmaz anlara bak bu lisedeki halleri hocaları bendim sayelerinde jübile yaptım futbolu ıraktım
onlar çekiredketen yetişmiş bişey olmaz anlara bak bu lisedeki halleri hocaları bendim sayelerinde jübile yaptım futbolu ıraktım