Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Mrt 2013 #11 Hiç hayır diyemeyeceğim ve hemen alıyorum bir tane. Gülüm teşekkür ediyorum.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Mrt 2013 #12 Süpersin kızım sen ya Teşekkür ederim resmi bile iyi geldi
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Mrt 2013 #15 Evettt hanımlarr çikolatalarınızı yediğinize göre sizi böyle allalım . En İyi Diyet Önerileri
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 27 Mrt 2013 #17 Var ya tam da ağzım doludu boğazımda bıraktın resmen =BB
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Mrt 2013 #18 yaren* dediki: ben gelmesemde olar Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Var ya tam da ağzım doludu boğazımda bıraktın resmen =BB Genişletmek için tıklayın... Size de hiç iyilik yaramıyor ..
yaren* dediki: ben gelmesemde olar Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Var ya tam da ağzım doludu boğazımda bıraktın resmen =BB Genişletmek için tıklayın... Size de hiç iyilik yaramıyor ..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 27 Mrt 2013 #19 Aman Can boğazdan gelir, bir çikolatayla kimse ölmez Kiloyu dert eden 100 kilo olsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 27 Mrt 2013 #20 ZeyNoO dediki: Aman Can boğazdan gelir, bir çikolatayla kimse ölmez Kiloyu dert eden 100 kilo olsun Genişletmek için tıklayın... 100 kiloo
ZeyNoO dediki: Aman Can boğazdan gelir, bir çikolatayla kimse ölmez Kiloyu dert eden 100 kilo olsun Genişletmek için tıklayın... 100 kiloo