KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 1 Ags 2021 #23 Hepsini verirdim ben kilo alacağıma o alsın
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Ags 2021 #24 Ben de benimkinin hepsini veririm, çikolata sevmem pek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ags 2021 #25 Ben paketi ile vereyim üst teki üyeden sanki dahami kıymetli çikolata
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Ags 2021 #27 CANISIKILANADAM dediki: Vermem ama alırım Şaka şaka çikolatanın lafı olmaz Genişletmek için tıklayın... Allah'ın pintisi canın sağ olsun Ben üsttekine 3paket çikolata ikram edeyim.ya
CANISIKILANADAM dediki: Vermem ama alırım Şaka şaka çikolatanın lafı olmaz Genişletmek için tıklayın... Allah'ın pintisi canın sağ olsun Ben üsttekine 3paket çikolata ikram edeyim.ya
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Ags 2021 #28 yesim434 dediki: Allah'ın pintisi canın sağ olsun Ben üsttekine 3paket çikolata ikram edeyim.ya Genişletmek için tıklayın... bende alirim isvicre cikolatasi güzel olur ben ona cukulata neki ben ona baklava dükkani alirim bol bol yesin
yesim434 dediki: Allah'ın pintisi canın sağ olsun Ben üsttekine 3paket çikolata ikram edeyim.ya Genişletmek için tıklayın... bende alirim isvicre cikolatasi güzel olur ben ona cukulata neki ben ona baklava dükkani alirim bol bol yesin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Ags 2021 #30 Yarıya bölerdim