patik Özel Üye Özel üye 12 Tem 2014 #11 Papatya dediki: Pek hazzetmediğim, ara sıra tuza batırıp yediğim, kırmızı renkli ve benekli meyve. Genişletmek için tıklayın... Çilek ve tuz, pek bağdaştıramadım. Envai çeşit damak tadı var demek ki.
Papatya dediki: Pek hazzetmediğim, ara sıra tuza batırıp yediğim, kırmızı renkli ve benekli meyve. Genişletmek için tıklayın... Çilek ve tuz, pek bağdaştıramadım. Envai çeşit damak tadı var demek ki.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Tem 2014 #12 patik dediki: Çilek ve tuz, pek bağdaştıramadım. Envai çeşit damak tadı var demek ki. Genişletmek için tıklayın... Çok hoş oluyor. Bence sende denemelisin.
patik dediki: Çilek ve tuz, pek bağdaştıramadım. Envai çeşit damak tadı var demek ki. Genişletmek için tıklayın... Çok hoş oluyor. Bence sende denemelisin.
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Arl 2014 #13 Kışın kilosu 20 lirayı bulan meyve. Çilekçi olup zengin olma hayalleri kuruyorum şu sıralar.
Gonzaless Üye 7 Arl 2014 #14 Çileği severim Tarçın Tozuylada Farklı Bir Lezzet Ortaya Çıkıyor Ağız Tadına Göre Farklılık Göstere Bilir
Çileği severim Tarçın Tozuylada Farklı Bir Lezzet Ortaya Çıkıyor Ağız Tadına Göre Farklılık Göstere Bilir