KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2021 #11 yesim434 dediki: Tarifi yorumsuz. Verdi bende denedim onuniçin ilk onun denemesini. Istedim.gece o burdaydi yanlız Genişletmek için tıklayın... Hiç demiyorsun canları çeker forumdaşların bari onlarda resimlere dilini sürtsün Tamam biz katlanırızda @yilmaz27 ye yazık değilmi
yesim434 dediki: Tarifi yorumsuz. Verdi bende denedim onuniçin ilk onun denemesini. Istedim.gece o burdaydi yanlız Genişletmek için tıklayın... Hiç demiyorsun canları çeker forumdaşların bari onlarda resimlere dilini sürtsün Tamam biz katlanırızda @yilmaz27 ye yazık değilmi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Hzr 2021 #12 KaderKatibi dediki: Hiç demiyorsun canları çeker forumdaşların bari onlarda resimlere dilini sürtsün Tamam biz katlanırızda @yilmaz27 ye yazık değilmi Genişletmek için tıklayın... iyide yilmazin özeligi neyki ) komsum diye ona torpilmi gececektim yok yok öyle ne ise sözüm olsun @YoRuMSuZ dan guzel bir tarif daha koparirsam cerezailesine yapicagim )
KaderKatibi dediki: Hiç demiyorsun canları çeker forumdaşların bari onlarda resimlere dilini sürtsün Tamam biz katlanırızda @yilmaz27 ye yazık değilmi Genişletmek için tıklayın... iyide yilmazin özeligi neyki ) komsum diye ona torpilmi gececektim yok yok öyle ne ise sözüm olsun @YoRuMSuZ dan guzel bir tarif daha koparirsam cerezailesine yapicagim )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2021 #13 yesim434 dediki: iyide yilmazin özeligi neyki ) komsum diye ona torpilmi gececektim yok yok öyle ne ise sözüm olsun @YoRuMSuZ dan guzel bir tarif daha koparirsam cerezailesine yapicagim ) Genişletmek için tıklayın... Ben razım arkadaşlarda razı olur yılmaza torpil yap yoksa valla biz üzülüyoruz
yesim434 dediki: iyide yilmazin özeligi neyki ) komsum diye ona torpilmi gececektim yok yok öyle ne ise sözüm olsun @YoRuMSuZ dan guzel bir tarif daha koparirsam cerezailesine yapicagim ) Genişletmek için tıklayın... Ben razım arkadaşlarda razı olur yılmaza torpil yap yoksa valla biz üzülüyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Hzr 2021 #14 KaderKatibi dediki: Ben razım arkadaşlarda razı olur yılmaza torpil yap yoksa valla biz üzülüyoruz Genişletmek için tıklayın... anlamadimm yilmazin özeligi neyki burda herkes nasilsa Yilmazda ayni
KaderKatibi dediki: Ben razım arkadaşlarda razı olur yılmaza torpil yap yoksa valla biz üzülüyoruz Genişletmek için tıklayın... anlamadimm yilmazin özeligi neyki burda herkes nasilsa Yilmazda ayni
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2021 #15 yesim434 dediki: anlamadimm yilmazin özeligi neyki burda herkes nasilsa Yilmazda ayni Genişletmek için tıklayın... Adamın en büyük özelliği yeme içme işine dayanamaması daha ne olsun ortağım günahtır yazıktır
yesim434 dediki: anlamadimm yilmazin özeligi neyki burda herkes nasilsa Yilmazda ayni Genişletmek için tıklayın... Adamın en büyük özelliği yeme içme işine dayanamaması daha ne olsun ortağım günahtır yazıktır
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Hzr 2021 #16 KaderKatibi dediki: Adamın en büyük özelliği yeme içme işine dayanamaması daha ne olsun ortağım günahtır yazıktır Genişletmek için tıklayın... hahaa okadar acidin ise cagir 1 hafta ziyafet ver ))) verdigi kilolari geri alsin )))))))) emekleri bosa gitsin ) kurban )
KaderKatibi dediki: Adamın en büyük özelliği yeme içme işine dayanamaması daha ne olsun ortağım günahtır yazıktır Genişletmek için tıklayın... hahaa okadar acidin ise cagir 1 hafta ziyafet ver ))) verdigi kilolari geri alsin )))))))) emekleri bosa gitsin ) kurban )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Hzr 2021 #17 Evet evt bu kekin tarifi bende ben verdim o yüzden bu kek benim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Hzr 2021 #18 YoRuMSuZ dediki: Evet evt bu kekin tarifi bende ben verdim o yüzden bu kek benim Genişletmek için tıklayın... Evet arkadaşlar tarif yorumsuz verdi ama tek tarif ile bitmiyor onu bu şekil yapıp nane. Felan süsleyip güzel bir dekar görüntü yapmakta marifet bu da demek oluyor ki bir elin nesi var 2 elin sesi var ve itirafta edeyim ki tadı harikaydi
YoRuMSuZ dediki: Evet evt bu kekin tarifi bende ben verdim o yüzden bu kek benim Genişletmek için tıklayın... Evet arkadaşlar tarif yorumsuz verdi ama tek tarif ile bitmiyor onu bu şekil yapıp nane. Felan süsleyip güzel bir dekar görüntü yapmakta marifet bu da demek oluyor ki bir elin nesi var 2 elin sesi var ve itirafta edeyim ki tadı harikaydi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Hzr 2021 #19 yesim434 dediki: hahaa okadar acidin ise cagir 1 hafta ziyafet ver ))) verdigi kilolari geri alsin )))))))) emekleri bosa gitsin ) kurban ) Genişletmek için tıklayın... Yemek Yılmaz'ın canına kurban olsun yeterki buraya gelsin. Ekmek vermemki kilo almasın istediği kadar yemek yesin
yesim434 dediki: hahaa okadar acidin ise cagir 1 hafta ziyafet ver ))) verdigi kilolari geri alsin )))))))) emekleri bosa gitsin ) kurban ) Genişletmek için tıklayın... Yemek Yılmaz'ın canına kurban olsun yeterki buraya gelsin. Ekmek vermemki kilo almasın istediği kadar yemek yesin