cırcırböcee V.I.P V.I.P 16 Ksm 2006 #12 zevkli bi oyun ya ben oynuyom forumda en cok bunu oynuyom tabi gecemiom henuz sona varamadım o ayrı
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 23 Ksm 2006 #14 Tam çıldırıyodum,bıraktım yaa.Saç beyazlatmaya bire bir.Tavsiye ederim
Çirkin Kral Forum Tutkunu 23 Ksm 2006 #15 sigara içmek isteyenlere birebir. arkadaşlar eğer sinir hastalığı olan varsa sakın denemeyin valla billa kafayı yedim ben
sigara içmek isteyenlere birebir. arkadaşlar eğer sinir hastalığı olan varsa sakın denemeyin valla billa kafayı yedim ben
Kassandra Usta 14 Nsn 2008 #20 Blue_Girl_95 dediki: pek anlayamadım aşıkçası oynanışını anlstırsan sevinirm Genişletmek için tıklayın... mause ile aşağı yukarı oynatıyorsun. klavyenin sağ sol yön tuşları ile de açılı köşelere geldiğinde çeviriyorsun..
Blue_Girl_95 dediki: pek anlayamadım aşıkçası oynanışını anlstırsan sevinirm Genişletmek için tıklayın... mause ile aşağı yukarı oynatıyorsun. klavyenin sağ sol yön tuşları ile de açılı köşelere geldiğinde çeviriyorsun..