nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Arl 2020 #11 Aşı karşıtı değilim ama buna güvenemiyorum Kararı ben vereceksem olmayacağım
Enda Neylersin!!! V.I.P 5 Arl 2020 #12 nazenin dediki: Aşı karşıtı değilim ama buna güvenemiyorum Kararı ben vereceksem olmayacağım Genişletmek için tıklayın... Vallahi ben de pek güvenmiyorum Rusya da aşı olanların virüse yakalandığını duyunca hiç güvenemiyorum
nazenin dediki: Aşı karşıtı değilim ama buna güvenemiyorum Kararı ben vereceksem olmayacağım Genişletmek için tıklayın... Vallahi ben de pek güvenmiyorum Rusya da aşı olanların virüse yakalandığını duyunca hiç güvenemiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Arl 2021 #13 Bugün itibari ile 3 cü asimida olmus bulunuyorum ))
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Arl 2021 #14 nazenin dediki: Aşı karşıtı değilim ama buna güvenemiyorum Kararı ben vereceksem olmayacağım Genişletmek için tıklayın... Aşının çok büyük bir etkisi var 4.cüyüde yaptırmayı düşünüyorum.
nazenin dediki: Aşı karşıtı değilim ama buna güvenemiyorum Kararı ben vereceksem olmayacağım Genişletmek için tıklayın... Aşının çok büyük bir etkisi var 4.cüyüde yaptırmayı düşünüyorum.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Arl 2021 #15 3 uncu Asıya daha var vede olacagim