~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 11 Arl 2022 #21 yesim434 dediki: @~Esinti~ sen benim paylastigim konulara cevap yaz ) banka gibiyim ama faizsiz ) her yoruma kazandiriyor bazi bölümlerde )) Genişletmek için tıklayın... Bir kaç güne konuların dolacak bana az müsade
yesim434 dediki: @~Esinti~ sen benim paylastigim konulara cevap yaz ) banka gibiyim ama faizsiz ) her yoruma kazandiriyor bazi bölümlerde )) Genişletmek için tıklayın... Bir kaç güne konuların dolacak bana az müsade
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Arl 2022 #22 Hala bir dönüş olmadı. Yıl sonu geliyor 'lelerinizin çöp olmasını istemem
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Arl 2022 #23 )) kimseden ses cikmiyor ben ismarlama sansim olsa ismarlardim ya )) yada bak onlara harcanacak para ile bana yolla sen hediyeyi o paralarida posta parasi olarak kullanirsin @YoRuMSuZ
)) kimseden ses cikmiyor ben ismarlama sansim olsa ismarlardim ya )) yada bak onlara harcanacak para ile bana yolla sen hediyeyi o paralarida posta parasi olarak kullanirsin @YoRuMSuZ
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Arl 2022 #24 YoRuMSuZ dediki: Hala bir dönüş olmadı. Yıl sonu geliyor 'lelerinizin çöp olmasını istemem Genişletmek için tıklayın... Eh ben olayım bir kupaya hayır demem canom. yeterse tabi
YoRuMSuZ dediki: Hala bir dönüş olmadı. Yıl sonu geliyor 'lelerinizin çöp olmasını istemem Genişletmek için tıklayın... Eh ben olayım bir kupaya hayır demem canom. yeterse tabi
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Arl 2022 #25 Bende biraz daha birikim yapayım o vakit ayın sonuna kadar süremiz var mı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Arl 2022 #26 Çağlayağmur dediki: Eh ben olayım bir kupaya hayır demem canom. yeterse tabi Genişletmek için tıklayın... Haha ) bakin aklima ne geldi hergün 10 mesaj yorum yazana oyunlar harici 100 ödül olurmu )
Çağlayağmur dediki: Eh ben olayım bir kupaya hayır demem canom. yeterse tabi Genişletmek için tıklayın... Haha ) bakin aklima ne geldi hergün 10 mesaj yorum yazana oyunlar harici 100 ödül olurmu )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Arl 2022 #27 yesim434 dediki: Haha ) bakin aklima ne geldi hergün 10 mesaj yorum yazana oyunlar harici 100 ödül olurmu ) Genişletmek için tıklayın... Hımmm iyi teklif
yesim434 dediki: Haha ) bakin aklima ne geldi hergün 10 mesaj yorum yazana oyunlar harici 100 ödül olurmu ) Genişletmek için tıklayın... Hımmm iyi teklif
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 17 Arl 2022 #29 Kızlar bağışınız kabul olunur yılın son iyiliği sadakasi zekatı her neyse benden yana kullanabilirsiniz yok demem ne dersiniz
Kızlar bağışınız kabul olunur yılın son iyiliği sadakasi zekatı her neyse benden yana kullanabilirsiniz yok demem ne dersiniz
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Arl 2022 #30 ~Esinti~ dediki: Kızlar bağışınız kabul olunur yılın son iyiliği sadakasi zekatı her neyse benden yana kullanabilirsiniz yok demem ne dersiniz Genişletmek için tıklayın... Canimmm hoşgeldinnnn bir konu seç kaynatalım biriktiririz böyle böyle
~Esinti~ dediki: Kızlar bağışınız kabul olunur yılın son iyiliği sadakasi zekatı her neyse benden yana kullanabilirsiniz yok demem ne dersiniz Genişletmek için tıklayın... Canimmm hoşgeldinnnn bir konu seç kaynatalım biriktiririz böyle böyle