yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Arl 2022 #61 YoRuMSuZ dediki: Hesabında 1585 görüyorum 1000 = 5 TL Genişletmek için tıklayın... Ben 8000 küsür görüyorum milli piyangodan parami mi tuttu bu bizim @~Esinti~ ye
YoRuMSuZ dediki: Hesabında 1585 görüyorum 1000 = 5 TL Genişletmek için tıklayın... Ben 8000 küsür görüyorum milli piyangodan parami mi tuttu bu bizim @~Esinti~ ye
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2022 #62 Trendyol, Hepsiburada ve N11'den hediyeleri seçiniz durumlarına göre kargolar benden
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Arl 2022 #63 Karar verdim saçlarimi sifira vurmaya )) en azindan derim benim basim kel diye ))
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 23 Arl 2022 #64 yesim434 dediki: Karar verdim saçlarimi sifira vurmaya )) en azindan derim benim basim kel diye )) Genişletmek için tıklayın... hali hazırda kel olan ben varım abla
yesim434 dediki: Karar verdim saçlarimi sifira vurmaya )) en azindan derim benim basim kel diye )) Genişletmek için tıklayın... hali hazırda kel olan ben varım abla
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Arl 2022 #65 Sentinus dediki: hali hazırda kel olan ben varım abla Genişletmek için tıklayın... Bekle beni carsanba gunu bosum bende sifira vurdurayim ozaman yanliz degilsin Abla kardes )) bizim basimiz kelmi diye hediyemizi aliriz ))
Sentinus dediki: hali hazırda kel olan ben varım abla Genişletmek için tıklayın... Bekle beni carsanba gunu bosum bende sifira vurdurayim ozaman yanliz degilsin Abla kardes )) bizim basimiz kelmi diye hediyemizi aliriz ))
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Arl 2022 #66 yesim434 dediki: Bekle beni carsanba gunu bosum bende sifira vurdurayim ozaman yanliz degilsin Abla kardes )) bizim basimiz kelmi diye hediyemizi aliriz )) Genişletmek için tıklayın... mantıklı geldi şu an
yesim434 dediki: Bekle beni carsanba gunu bosum bende sifira vurdurayim ozaman yanliz degilsin Abla kardes )) bizim basimiz kelmi diye hediyemizi aliriz )) Genişletmek için tıklayın... mantıklı geldi şu an
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 24 Arl 2022 #67 YoRuMSuZ dediki: Trendyol, Hepsiburada ve N11'den hediyeleri seçiniz durumlarına göre kargolar benden Genişletmek için tıklayın... O ne demek kargo parası mi ödeyeceksiniz sadece sayın yönetici ayıptır bu yaptığınız yeşimin yarışma sonucu hediye caydırıcı lafından sizede mi bulasti yoksa ???
YoRuMSuZ dediki: Trendyol, Hepsiburada ve N11'den hediyeleri seçiniz durumlarına göre kargolar benden Genişletmek için tıklayın... O ne demek kargo parası mi ödeyeceksiniz sadece sayın yönetici ayıptır bu yaptığınız yeşimin yarışma sonucu hediye caydırıcı lafından sizede mi bulasti yoksa ???
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 24 Arl 2022 #68 Saçınızı boşa kele vurmayın bizim sacimiz orman da ne oluyor bakın odun kesip duruyoruz zengin olmak için haaaahhhh
Saçınızı boşa kele vurmayın bizim sacimiz orman da ne oluyor bakın odun kesip duruyoruz zengin olmak için haaaahhhh
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 24 Arl 2022 #69 ~Esinti~ dediki: Saçınızı boşa kele vurmayın bizim sacimiz orman da ne oluyor bakın odun kesip duruyoruz zengin olmak için haaaahhhh Genişletmek için tıklayın... Benimki Allah vergisi hocam özel bir durum değil her türlü mağdurum da mağdurum
~Esinti~ dediki: Saçınızı boşa kele vurmayın bizim sacimiz orman da ne oluyor bakın odun kesip duruyoruz zengin olmak için haaaahhhh Genişletmek için tıklayın... Benimki Allah vergisi hocam özel bir durum değil her türlü mağdurum da mağdurum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Arl 2022 #70 ~Esinti~ dediki: Saçınızı boşa kele vurmayın bizim sacimiz orman da ne oluyor bakın odun kesip duruyoruz zengin olmak için haaaahhhh Genişletmek için tıklayın... Bende kardesim yanliz kalmasin birlikten güc dogar diye kel yaptiriyorum ))
~Esinti~ dediki: Saçınızı boşa kele vurmayın bizim sacimiz orman da ne oluyor bakın odun kesip duruyoruz zengin olmak için haaaahhhh Genişletmek için tıklayın... Bende kardesim yanliz kalmasin birlikten güc dogar diye kel yaptiriyorum ))