GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Tem 2021 #11 Lelis dediki: Hiç zannetmiyorum ya birbirine benzeyen insanlarla hiç olmuyor Genişletmek için tıklayın... Bence de öyle
Lelis dediki: Hiç zannetmiyorum ya birbirine benzeyen insanlarla hiç olmuyor Genişletmek için tıklayın... Bence de öyle
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Tem 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: Bence de öyle Genişletmek için tıklayın... Biz en iyisi uzaktan takılalım en son biri ruh eşim dediğinde neler oldu coğumuz biliyoruz ☺
GüLüCüKツ dediki: Bence de öyle Genişletmek için tıklayın... Biz en iyisi uzaktan takılalım en son biri ruh eşim dediğinde neler oldu coğumuz biliyoruz ☺
KeReM @ Özel Üye Özel üye 25 Tem 2021 #13 Her seferinde hemşirenin yüzüne bakıyorum bulabilecek mi diye ince maalesef
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Tem 2021 #14 KeReM @ dediki: Her seferinde hemşirenin yüzüne bakıyorum bulabilecek mi diye ince maalesef Genişletmek için tıklayın... Gülsem mi Ağlasam mı bilemedim en son ebe damarımı zor buldu beni de stres etti orada ilk defa geldi başıma tansiyonum düşmüş çok delen deşenine denk geldim cok ta eliyle koymuş gibi bulana
KeReM @ dediki: Her seferinde hemşirenin yüzüne bakıyorum bulabilecek mi diye ince maalesef Genişletmek için tıklayın... Gülsem mi Ağlasam mı bilemedim en son ebe damarımı zor buldu beni de stres etti orada ilk defa geldi başıma tansiyonum düşmüş çok delen deşenine denk geldim cok ta eliyle koymuş gibi bulana
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Tem 2021 #15 Zor bulunur en son kan vermeye gittiğimde çay suzgeci gibi olmuştu kolum
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 25 Tem 2021 #16 Boyle bir konu hatırlar gibi oldum çok zor bulunuyor
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Tem 2021 #17 KuMRu dediki: Boyle bir konu hatırlar gibi oldum çok zor bulunuyor Genişletmek için tıklayın... O kan verme konusuydu orada konulmuştk
KuMRu dediki: Boyle bir konu hatırlar gibi oldum çok zor bulunuyor Genişletmek için tıklayın... O kan verme konusuydu orada konulmuştk
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 25 Tem 2021 #18 Lelis dediki: O kan verme konusuydu orada konulmuştk Genişletmek için tıklayın... Sana evet bende diyordum bu konu geçmişti ama nerde
Lelis dediki: O kan verme konusuydu orada konulmuştk Genişletmek için tıklayın... Sana evet bende diyordum bu konu geçmişti ama nerde
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Tem 2021 #19 KuMRu dediki: Sana evet bende diyordum bu konu geçmişti ama nerde Genişletmek için tıklayın... Evet orada konulmuştuk sen ben ve Gülücük'ün damarlarımızın zor bulunduğundan konuşmuştuk orada
KuMRu dediki: Sana evet bende diyordum bu konu geçmişti ama nerde Genişletmek için tıklayın... Evet orada konulmuştuk sen ben ve Gülücük'ün damarlarımızın zor bulunduğundan konuşmuştuk orada
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 25 Tem 2021 #20 Lelis dediki: Evet orada konulmuştuk sen ben ve Gülücük'ün damarlarımızın zor bulunduğundan konuşmuştuk orada Genişletmek için tıklayın... Görünmez damar kardeşliği
Lelis dediki: Evet orada konulmuştuk sen ben ve Gülücük'ün damarlarımızın zor bulunduğundan konuşmuştuk orada Genişletmek için tıklayın... Görünmez damar kardeşliği