Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 20 Ksm 2010 #11 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Yauuff beaaa gördğün resmi aklında tutamıyor musun kanka sen ya Ama burdakilerden de birkaçı güzel. En güzel günümde böyle işime çomak mı sokacan yauuv Genişletmek için tıklayın... yardım ediyorum kanka sana seçim konusunda yardım ediyorum nankörlük edion
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Yauuff beaaa gördğün resmi aklında tutamıyor musun kanka sen ya Ama burdakilerden de birkaçı güzel. En güzel günümde böyle işime çomak mı sokacan yauuv Genişletmek için tıklayın... yardım ediyorum kanka sana seçim konusunda yardım ediyorum nankörlük edion
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 20 Ksm 2010 #14 Düğünde sana fare zehirli pasta vermeyenin adı burak olmasın. Fatoş olsun emi
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 20 Ksm 2010 #15 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Düğünde sana fare zehirli pasta vermeyenin adı burak olmasın. Fatoş olsun emi Genişletmek için tıklayın... tatlı ile aram yok düşünceli kankam benim
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Düğünde sana fare zehirli pasta vermeyenin adı burak olmasın. Fatoş olsun emi Genişletmek için tıklayın... tatlı ile aram yok düşünceli kankam benim
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 20 Ksm 2010 #16 İçeceğin içine atarız. Birşey yersin elbet. Hadi yemedin benim bildiğim sen içkiye hayır demezsin
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 20 Ksm 2010 #17 k@LpSiz_K@fKéF dediki: İçeceğin içine atarız. Birşey yersin elbet. Hadi yemedin benim bildiğim sen içkiye hayır demezsin Genişletmek için tıklayın... yok yapamassın sonra seninle uğraşacak kanka kıtlığı çeker mezarımda ağlarsın yaaa
k@LpSiz_K@fKéF dediki: İçeceğin içine atarız. Birşey yersin elbet. Hadi yemedin benim bildiğim sen içkiye hayır demezsin Genişletmek için tıklayın... yok yapamassın sonra seninle uğraşacak kanka kıtlığı çeker mezarımda ağlarsın yaaa
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 20 Ksm 2010 #18 Peeeeeh Ben evlendikten sonra kimseyi tanımam kızım Ölen ölür kalan sağlar bizimdir
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 20 Ksm 2010 #19 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Peeeeeh Ben evlendikten sonra kimseyi tanımam kızım Ölen ölür kalan sağlar bizimdir Genişletmek için tıklayın... kanka beni gaza getirme suikast düzenlerim oraya gelir
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Peeeeeh Ben evlendikten sonra kimseyi tanımam kızım Ölen ölür kalan sağlar bizimdir Genişletmek için tıklayın... kanka beni gaza getirme suikast düzenlerim oraya gelir
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 20 Ksm 2010 #20 Yauuv güldürme beni gece gece. Sen daha elini cebini atmadan kendini cezaevinde volta atıyor bulursun Az yardımcı olda bana. Damatlık buL Yarın kontrol edicem
Yauuv güldürme beni gece gece. Sen daha elini cebini atmadan kendini cezaevinde volta atıyor bulursun Az yardımcı olda bana. Damatlık buL Yarın kontrol edicem