YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Eyl 2010 #992 Maalesef sevmiyorum. Ama başlarsam aynı gün içerisinde mutlaka bitiriyorum Bu kadar tv seyretme, gözlerin bozulacak desem ? ...
Maalesef sevmiyorum. Ama başlarsam aynı gün içerisinde mutlaka bitiriyorum Bu kadar tv seyretme, gözlerin bozulacak desem ? ...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Eyl 2010 #994 Bazı parçalarına bayılırım ... En çok sevdiğin meyve kiraz mı desem ?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Eyl 2010 #995 senin en sevdiğin meyve kiraz mı ? derim gülmek güzel desem
MeRciMeK V.I.P V.I.P 7 Eyl 2010 #996 Evet ama somurturken değerini anlayabiliyoruz sadece.. ÇerezForumu bırak desem ? ( :/ )
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Eyl 2010 #997 zamanı geldiyse bırakırım.. geldimi ?? ( :/ ) kafan çok karışmış desem ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Eyl 2010 #998 Ciddi değildim ya orda ben * Karışık gibi gibi .. Bugün hava ısındı yine desem ?
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 8 Eyl 2010 #999 ciddisin yada değilsin öyle bişey söylersen böyle karşılık veririm ** yok ya bence hava iyi derim bir an önce günler geçiverse desem ?
ciddisin yada değilsin öyle bişey söylersen böyle karşılık veririm ** yok ya bence hava iyi derim bir an önce günler geçiverse desem ?