P Papatya V.I.P V.I.P 22 Eyl 2012 #1,021 Sevmiyorum ama senin hatırın için yerim Sonrada dolaşmaya çıkalım desem.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Eyl 2012 #1,022 RüzqαrqüŁü dediki: Sevmiyorum ama senin hatırın için yerim Sonrada dolaşmaya çıkalım desem. Genişletmek için tıklayın... olur derim neden düşüncelisin desem .?
RüzqαrqüŁü dediki: Sevmiyorum ama senin hatırın için yerim Sonrada dolaşmaya çıkalım desem. Genişletmek için tıklayın... olur derim neden düşüncelisin desem .?
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Eyl 2012 #1,023 RUZG4R dediki: olur derim neden düşüncelisin desem .? Genişletmek için tıklayın... Pazartesiye kadar evde yalnızım bu bir, İkincisi staj görmeye başladım
RUZG4R dediki: olur derim neden düşüncelisin desem .? Genişletmek için tıklayın... Pazartesiye kadar evde yalnızım bu bir, İkincisi staj görmeye başladım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Eyl 2012 #1,027 RüzqαrqüŁü dediki: İçeriz problem değil Kontörün varmı desem Genişletmek için tıklayın... yok derim kontörlü hat kullanmıyorum açıktım yemek yiyelim desem .?
RüzqαrqüŁü dediki: İçeriz problem değil Kontörün varmı desem Genişletmek için tıklayın... yok derim kontörlü hat kullanmıyorum açıktım yemek yiyelim desem .?
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Eyl 2012 #1,029 Yiyelim ısmarlarsan Adnan şenses dinler misin desem ? @RUZG4R Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Eyl 2012 #1,030 kirmizioje dediki: Tokum derim Sana bir hediye alcam desem Genişletmek için tıklayın... hediyeleri severim ne alacaksın desem RüzqαrqüŁü dediki: Yiyelim ısmarlarsan Adnan şenses dinler misin desem ? @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... kesinlikle dinlemem derim sigara kullanıyormusun desem ? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
kirmizioje dediki: Tokum derim Sana bir hediye alcam desem Genişletmek için tıklayın... hediyeleri severim ne alacaksın desem RüzqαrqüŁü dediki: Yiyelim ısmarlarsan Adnan şenses dinler misin desem ? @RUZG4R Genişletmek için tıklayın... kesinlikle dinlemem derim sigara kullanıyormusun desem ?